2 september 2018 Torino SPAL Speltips

Speltips Bologna – Torino 2/8: Italienska odds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bologna och Torino sprudlar inte direkt formmässigt, och nu möts lagen i den sista omgången av Serie A söndagen den 2 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om den här italienska ligasäsongen, men helt normal och helt enkelt att förstå har den inte alltid varit. Det långa uppehållet under våren ställde till det ordentligt, och då saker fortsatt inte är tillbaka som vanligt är det svårt att bedöma det hela här och nu också.

Det gör att vi inte riktigt har vetat vad som ska ha förväntats på senare tid, och ett par lag har fallit i glömska med ganska intetsägande säsonger. När det varken handlar om Europastrid eller en aktiv bottenstrid blir säsongen ofta lite intetsägande, eller meningslös, till slut.

Det kan man också se på prestationerna från exempelvis Bologna, som sedan kontraktet var klart inte mäktat med bra fotboll direkt. Senast föll man ihop ordentligt mot Fiorentina och förlorade med hela 4-0.

Torino har inte heller någon sprudlande form, och bortaspelet har varit undermåligt under lång tid. Det är samtidigt ett lag som släpper in lite för många mål, och ett lag som inte kunde leva upp till fina säsongen förra året.

1X2-spel hämtas

Ladislav Krejci, Takehiro Tomiyasi och Mattia Bani kommer inte till spel i den här matchen, men däremot hoppas man att Mattias Svanberg nu åter ska få chansen på mittfältet. Den svenske talangen har sett starkare ut på slutet, men har ändå en lite misslyckad säsong bakom sig. Det blir mycket speltid – till och från – men det där riktigt avtrycket har inte kommit än.

Det ska också sägas att Bologna kommer till spel med Federico Santander och Andreas Skov Olsen, två målfarliga offensiva spelare som vi tror tar plats i startelvan.

I bortalaget finns det flera tunga tapp och inte minst avstängningarna på Lyanco och Soulaiho Meite kan komma att spela en ganska stor roll i matchen. Daniele Baselli, Lorenzo De Silvestri och Armando Izzo kommer inte heller att spela, men i det fallet har det med skador att göra.

Torino har nio raka matcher på bortaplan utan vinst och vi kan inte se att den där vinsten skulle komma här nu helt plötsligt.

X (oavgjort) spelas till 4,17 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,17
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, söndag 2 augusti
TV: 
Stream: