2 september 2018 Torino SPAL Speltips

Speltips Fiorentina – Torino 19/9: Italiensk ligapremiär

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fiorentina spelar hemma mot Torino i lördagens första match i Serie A. Vi rekar med odds den 19 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är det äntligen dags att köra igång den här ligasäsongen i Serie A också, och nu är det snart så att alla stora ligor runt om i Europa har kört igång på allvar. Det finns inte mycket kvar att vänta på och plötsligt känns helgerna packade med fotbollen på samma vis som det alltid varit.

Exakt som vanligt är det såklart inte eftersom läktarna ekar tomma eller halvtomma runt om i Europa, men förutsättningarna är lika för alla lag. Det är alltså inte en faktor som vi tar in i beräkningarna fullt lika mycket längre.

Här ska det bli intressant att se om Fiorentina kan fortsätta att bygga vidare på den stundtals fina trend man visade förra året. Nu har man fått behålla Franck Ribery, och det var nog viktigt för att kunna ta nästa steg. Det var totalt 13 poäng upp till Europaplats förra året. Rimligen bör man kunna närma sig den i år.

För motståndet i premiären står förra årets bottenlag Torino, som verkligen inte har haft en bra utveckling sista säsongerna. Man hade bara fyra poäng till godo på Lecce förra säsongen, och risken är stor att det blir någonting liknande den här säsongen. Oroväckande, illa, inte hoppfullt.

Rakt spel på Viola

Det var inte helt givet om den sportsliga ledningen i Fiorentina skulle fortsätta att ge förtroende till Giuseppe Iachini, men nu har han förlängt kontraktet och finns kvar i klubben. Det luktar därmed 3-4-3 inför premiären och inte minst där framme har man en spännade uppsättning spelare med eftertraktade Federico Chiesa och Franck Ribery som stora stjärnor.

I övrigt ska sägas att Fiorentina inför den här premiären troligen får klara sig utan Erick Pulgur, och som om det inte vore nog med det är Aofyan Amrabat avstängd. Men vad som är intressant är att förvärvet Giacomo Bonaventura, tidigare i AC Milan, ser ut att gå rakt in i laget.

I bortalaget är Ricardo Rodriguez, nyförvärvet från tidigare i somras, inte med då han är skadad. Vidare är Daniele Baselli också på skadelistan. Det ser ut som att en viss Andrea Belotti stannar kvar i klubben, åtminstone ett tag till, även om han har ryktats bort.

I slutet på förra säsongen hade Torino förtvivlat svårt att vinna på bortaplan, och vi håller utan tvekan hemmalaget som favoriter här.

Fiorentina vinner spelas till 1,88 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fiorentina vinner
Odds: 1,88
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, lördag 19 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: