25 november 2019 SPAL Genoa Speltips

Speltips Genoa – Hellas Verona 2/8: Måstematch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Genoa måste ta och vinna matchen mot Hellas Verona för att kunna rädda nytt kontrakt i italienska Serie A den 2 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är desperata tider i den italienska fotbollen där hela säsongen ska till att avgöras på söndagen när de allra sista matcherna går i mål. Det finns egentligen bara en grej som verkligen spelar roll just nu och det är bottenstriden där Lecce och Genoa gör upp om den allra sista platsen.

Det är också fördel för Genoa med en poäng till godo och en tre mål bättre målskillnad. Det går alltså för deras del att ta en vinst – och då vara säkra – eller rent av stanna kvar även om det skulle bli förlust. Men det gäller att undvika en större förlust.

För motståndet står nu Hellas Verona, ett stabilt mittenlag som såg ut att göra en succésäsong, men som har mattats av något på slutet.

Genoa har riktigt svag form nu med två raka förluster, stora sådana dessutom, som gjort att det blivit spännande igen.

Hellas Verona vann med 3-0 mot SPAL sist, men hade annars en längre period utan vinster. För deras del blir det dock en avslappnad approach till den här matchen.

Dubbelchans i Serie A

Genoa har flera tunga spelare borta och man kan väl anta att det inte direkt varit en fördel för laget under den här tuffa våren. Men med det sagt kommer man troligen att formera precis samma startelva som senast, så det är inte en ny situation som har uppkommit inför den här matchen. Ivan Radonavovic, Antonio Sanabria, Stefano Sturaro och Francesco Cassata.

Marash Kumbulla och Alan Emperur är spelarna som inte kommer till spel för Hellas Verona, och i ärlighetens namn är frågan hur motiverade laget är. Detta såg ut att bli en säsong med Europajakt, men slutade i en mittenplacering.

Här bör ju rimligen motivationen spela en större roll, och det här bör vara en match som Genoa steppar upp i. Däremot tror vi inte det räcker.

X2 spelas till 2,45 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2,45
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, söndag 2 augusti
TV: 
Stream: