Speltips Inter Sassuolo

Speltips Genoa – Inter 24/10: Corona i fokus

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Corona råder i båda läger inför matchen mellan Genoa och Inter den 24 oktober 2020 i Serie A. Här har jag goda förhoppningar om underhållning ändå.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är väl i skrivande stund inte helt givet att man kommer att spela den här matchen med tanke på problemen som råder med coronasmitta i båda trupper, men i speltipset utgår jag från det sportsliga i den här första delen. För det är också relevant om nu matchen kommer att spelas.

Här har spelbolagen valt att måla upp gästerna som stora favoriter trots att man alltså haft en svag inledning på säsongen och verkligen inte har fått det här att lyfta särskilt mycket hittills. Det skulle bli säsongen som man äntligen skulle vinna Scudetton igen, men så ser det inte ut att bli, om inte uppryckning väntar snarast.

Nu möter man i för sig ett lag som man slog två gånger om förr förra säsongen, och som man hade 7-0 i målskillnad mot sett över 180 minuter. Klasskillnad då.

Nu är det lite andra tider, en ny säsong och andra yttre förutsättningar. Genoa har spelat en match mindre och kan komma upp på samma poäng som Inter vid en hemmavinst här. Nu senast tog man pinne borta mot Hellas Verona, och reste sig därmed efter förlusten mot Napoli, en match som slutade hela 6-0 när man saknade många spelare.

Corona i Serie A är ett problem

Genoa har inte den allra bästa och bredaste truppen att tillgå, men herre min skapare vilka problem det är inför lördagens drabbning med Inter. Det här är ett coronamöte utan dess like, eftersom smittan har nässlats sig in i båda lagens spelartrupper och gjort spelare indisponibla.

Det här speltipset skrivs redan på fredagen och inför matchstart kommer det att ha kunnat hända ett par saker till kring den här frågan. I dagsläget ser det ut som att man ska försöker spela matchen ändå, men det är inte bästa lag som ställs på banan i något av lagen. Det ska man också ha med sig.

Ashley Young ska dock vara tillbaka från smittan enligt rapporter i italiensk media, och vill det sig väl kan flera spelare från båda lagen tillfriskna (eller snarare gå igenom protokollet som man måste gå igenom sett till myndigheternas rekommendationer) innan matchstart. Men det återstår att se.

Mattia Destro, Francesco Cassata, Stefano Sturaro, Lukas lerager, Domenico Criscito, Miha Zahz, Lasse Schöne och Davide Zappacosta ser ut att missa matchen för hemmalaget.

I bortalaget är Matias Vecino, Alexis Sanchez och Stefano Sensi skadade. Lägg också till spelare som Achraf Hakimi, Radja Nainggolan, Milan Skriniar, Roberto Gagliardini och Ionut Radu som av smittoskäl kan missa matchen.

Det som är intressant och kanske lite rättvist är att problemen finns i båda läger.

Men baserat på säsongsinledningen litar jag inte nämnvärt på Inter. Genoa +1,5 spelas till 1,85 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Genoa +1,5
Odds: 1,85
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:00, fredag 23 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: