Speltips Inter Sassuolo

Speltips Genoa – Inter 25/7: Livsviktiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Inter har förmodligen gett upp ligatiteln, men Genoa måste strida till sista blodsdroppen för att undvika nedflyttning i Serie A den 25 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Serie A: Läs mer här!

Det är bråda tider för vissa av lagen i den italienska fotbollen, och med tre omgångar kvar att spela ska allt komma att avgöras just nu. Det gör att de sista veckorna med italiensk fotboll kommer att vara någonting alldeles extra.

Mest troligt är det redan säkrat att Juventus tar hem en ny titel, men Inter har en matematisk chans att göra det. Då måste man vinna resten av s1ina matcher, och låt oss anta att det är det man försöker sikta på nu.

Dessvärre tappade man poäng både mot Fiorentina och AS Roma nu på slutet, och försatte sig därmed i en situation där man inte kunde göra riktig spänning av det här hela vägen in i mål. Däremot vill man nog gärna vinna nu – med tanke på antalet chanser man skapade senast. Då borde man ha vunnit.

I botten har Genoa fyra poäng ner till en nedflyttningsplats och efter två raka vinster har man gett sig själva lite andrum. Det är faktiskt så att man tagit nio av tolv möjliga poäng på slutet. Det är alltså ett lag med god form som tar sig an den här matchen.

Inter är snäppet bättre

Genoa har i flera år haft det tufft mot Inter och inte minst de sista mötena, med förra säsongen färskt i minnet, har varit en riktig mardröm för laget att spela mot. Inter har tre raka vinster och har den helt galna målskillnaden 13-0 på dessa tre matcher. 4-0 var det senast och då på San Siro. Det säger ändå en hel del om maktbalansen mellan dessa båda lag.

Just svårigheten att göra mål mot Inter har varit gångbar för Genoa, som alltså bara gjort mål i två av de sju senaste mötena med laget. Det är ingen slump. Och det är knappast en historik man vill vila på inför det här viktiga mötet.

För som ni förstår behöver man ta poäng och gärna i den här matchen. Med fyra poäng ner kan det redan vara säkrat, men Genoa tänker såklart inte ta några risker. Varje poäng kan rädda kontraktet och en poäng mot Inter hade räckt långt.

Men Inter är ett för bra lag och vi litar på att man äntligen får in en boll igen. Då vinner Inter förmodligen.

Genoa +1 (asian) spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Genoa +1 (asian)
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, lördag 25 juli
TV: 
Stream: