Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Genoa – Juventus 13/12: Favoritseger

Juventus har inte sett nämnvärt imponerande ut så här långt men likväl är man obesegrade i Serie A. Genoa har inte vunnit sedan omgång 1 och lär få det väldigt tufft här.

Rolando Maran tog över tränarposten i Genoa inför den här säsongen men han har inte fått laget att lyfta så här långt. De vann i premiären mot Crotone men sedan dess har man inte vunnit en enda av nio efterföljande ligamatcherna.

Efter 10 spelade omgångar står man på 6 poäng vilket ger att man när näst sist i Serie A inför omgång 11. Inför måndagens möte mot Fiorentina hade man fyra raka förluster men där lyckades man knipa en poäng i en match som slutade 1-1 efter att båda lagen gjort mål i slutminuterna.

Nu tar man emot ett Juventus som inte heller de har fått någon flygande start med sin nye tränare Andrea Pirlo. Likväl är man obesegrade i ligan och kommer från en Champions League-seger med 3-0 borta mot Barcelona i veckan.

Kraven på Juventus är som alltid skyhöga och även om man tycker att de borde kunna prestera mer så är man inte förlorat i Serie A samt vunnit sin grupp i Champions League. Efter 10 spelade ligamatcher står man på 20 poäng och för att haka på Milan i toppen krävs det en seger här.

Till den här matchen har man Morato och Pinsoglio avstängda efter röda kort i de senaste matcherna, därtill finns Chiellini och Demiral på skadelistan. Hos hemmalaget är den listan längre då Zapata, Perin, Criscito, Zappacosta och Cassata dras med muskelskador.

Genoa har problem

Serie A går nu mot en vecka med ett späckat schema med matcher var tredje dag fram till jul. Det lär innebära att ett lag som Juventus kommer att rotera en hel del i de kommande matcherna.

Men till det här mötet kommer man relativt utvilade då man senast spelade i tisdags. Det var också en match som gav mersmak även om Barcelona inte är sitt bästa jag just nu så är en 3-0-seger på Camp Nou alltid en stor merit.

Senaste Serie A-matchen var derbyt mot Torino där man lyckades vända 0-1 till 2-1 den sista kvarten. Man var illa ute men man visade klassiska Juventus-takter och det är också ett besked att ta med sig.

Juventus har inte övertygat i ligan de senaste matcherna där man haft stora problem mot både Torino och Benevento men man bör ha goda möjligheter att få en mer komfortabel resa mot ett Genoa som har problem.

De fick förvisso med sig ett kryss senast men det är den enda poängen man tagit på de 5 senaste omgångarna trots att man haft ett ”lättare” spelschema där man ställts mot Torino, Roma, Udinese, Parma och Fiorentina.

Juventus är inte lika bra som de varit de senaste säsongerna. På pappret är man inte alls överlägsen de övriga topplagen men med visst vind i seglen mot en svagare motståndare som Genoa bör man inte få några större problem.

Juventus är med rätta klara favoriter och jag tror man har goda möjligheter att vinna den här matchen relativt komfortabelt. Mitt spel blir att Juventus vinner den här matchen med minst två måls marginal.

Speltips:

Speltips: Juventus -1.5 (asian handicap)
Odds: 2,02
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00 den 13/12 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: