Speltips Inter Sassuolo

Speltips Hellas Verona – Inter 9/7: Sista chansen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är faktiskt ett toppmöte i italienska Serie A som väntar när Hellas Verona tar sig an Inter på hemmaplan torsdagen den 9 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer om hur här!

Serie A ligger ett par omgångar efter flertalet andra ligor runt om i Europa, och det innebär att man för deras del måste spela ett väldigt intensivt spelschema hela vägen in i mål av den här säsongen.

Det gör att vi nu upplever match efter match, dag efter dag. Därtill har man velat lägga matcherna på olika tider så att det inte ska krockas, och så att tv-tittarna ska kunna bänka sig för att se flera matcher samma dag.

Dessutom spelas det matcher varje dag, i princip, och den här torsdagen spelas ett toppmöte mellan Hellas Verona och Inter som man som fotbollsälskare verkligen borde försöka se. För det är oerhört viktiga poäng som står på spel.

Det är nu åtta matcher kvar att spela för båda lagen, och i skrivande stund (med en match mindre spelad än flertalet av sina konkurrenter) har Inter nu elva poäng upp till serieledning. Det skulle innebära att man vid en vinst här har åtta poäng upp till Juventus. Det ska mycket till för att det ska räcka, men då lever i alla fall drömmen om guld fortfarande.

Hellas Verona har sex poäng upp till en Europaplats och även om det ska mycket till för att det ska gå, är det ändå så att en vinst här gör att racet lever.

Formen kan avgöra

Hellas Verona kommer att kunna formera precis det lag och den startelva som man önskar, och i den officiella rapporten inför matchen listas inga som helst avbräck för deras del. Det är såklart en stor fördel inför en så pass avgörande och viktig match som det här ändå är.

Det går också att jämföra med hur läget är i Inter, där man inte har lyxen av att kunna formera ett så starkt lag i förhållande till hur det kunde ha varit.

Antonio Conte saknar en rad spelare, och inte minst avstängningarna på Alessandro Bastoni och Danilo D’Ambrosio kommer att kunna ställa till det. Milan Skriniar väntas få plats i startelvan. Victor Moses, Nicolo Barella, Matias Vecino och Stefano Sensi är spelarna som av skadeskäl inte kommer att kunna spela.

Inter har vunnit elva av sina 13 senaste matcher mot Hellas Verona, och kanske är det någonting man kan luta sig mot i den här matchen.

Men formen är inte den bästa och laget är svårt att lita på. Båda lagen göra mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, torsdag 9 juli 2020
TV: 
Stream: