Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips inför AC Milan – Hellas Verona 2/2: Ingen Zlatan – vad det verkar

San Siro står värd för söndagens heta möte mellan AC Milan och Hellas Verona i Serie A. Vi rekar med speltips, odds och allt du behöver veta.

Annons:

AC Milan har haft en bedrövlig inledning på den här säsongen, och det känns som att de forna glansdagarna fortsatt är väldigt långt borta för den klassiska klubben från Italien. Men i sina bästa stunder har man trots allt visat att man kan ställa till det.

Trenden på slutet är försiktigt positiv, och det beror såklart en hel del på att Zlatan Ibrahimovic har kommit in i laget. Bara hans blotta närvaro har en effekt på lagkamraterna.

Men med det sagt känns det osannolikt att man ska kunna ta sig upp till en Champions League-plats och att en klubb som AC Milan inte är uppe på den nivån är bara sorgligt. För alla inblandade parter.

Nu möter man ett Hellas Verona som har tre vinster och två kryss på sina fem senaste matcher i Serie A. Det är alltså inte på något sätt en enkel motståndare som nu väntar på San Siro.

Annons:

Zlatan är sjuk

Det finns verkligen många saker att säga om den här truppen som AC Milan sitter på, men man kan inte vara vidare nöjda med bredden som finns i laget. Så fort det finns ett par eller ens något enstaka avbräck på en nyckelspelare får det stora konsekvenser.

Som det ser ut nu kommer man få klara sig utan Zlatan Ibrahimovic i den här matchen. Rapporterna på lördagen säger i alla fall att svenseken är sjuk och behöver vila den här helgen. I övrigt har man Lucas Biglia, Leo Duarte och Davide Calabria på sin skadelista. Som om det inte vore nog med det är Ismael Bennacer avstängd.

Samtidigt ser det ut som att Hellas Verona kan formera sitt bästa lag i matchen, eftersom man inte har några större avbräck. Det gör att bortalaget plötsligt har en ok chans att göra ett resultat här.

Under 2,5 mål spelas till 1,92 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,92
Bolag: Casumo
Spelstopp: 15:00, söndag 2/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: