7 februari 2020 Roma Bologna Speltips

Speltips inför AS Roma – Sampdoria 24/6: Viktiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sampdoria slåss för sitt liv i botten, och AS Roma hoppas kunna nå Champions League. Nu möts lagen i ett tufft möte onsdagen den 24 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det återstår i skrivande stund runt 12-13 omgångar av den italienska ligan och med det sagt är det mycket som kan hända innan det är dags att summera den här säsongen. Men det är också som så att vi nu kliver in i den helt avgörande fasen.

Vanligtvis är den sista tredjedelen av säsongen ett riktigt upplopsmaraton, men den här gången är det helt andra förutsättningar som råder med ett vansinnigt spelschema och tätt matchande från start.

Den som riskerar att hamna i en svacka kommer att kunna komma in i långa perioder av dåliga resultat, svag poängskörd och en negativ spiral som blir svår att ta sig ur. Därför kommer formen vecka till vecka vara så intressant att följa.

AS Roma jagar nu en Champions League-plats och behöver ta igen sex poäng, men man behöver samtidigt hålla andra lag bakom sig för att inte tappa sin Europaplats. Det blir en speciell avslutning.

Sampdoria å sin sida har ett par poäng ner till nedflyttningsplats och tänker göra allt för att inte bli indragna i den striden. Men det är kanske inte i Rom som man ska ta sina poäng.

En klar favorit

AS Roma har precis fått tillbaka den långtidsskadade spelaren Davide Zappacosta från en tung knäskada, men är han verkligen aktuell att spela här? Jo, den chansen finns faktiskt som det ser ut nu. Det är alltså högerbacken vi pratar om. Nicolo Zaniolo och Pau Lopez däremot kommer inte att kunna spela.

Sampdoria saknar också ett par tunga spelare, och inte minst Fabio Quagliarella är den spelare som kommer att komma att bli saknad i den här matchen. Det lär också Alex Ferrari göra. Att han inte spelar är självklart.

AS Roma har inte spelat någon match sedan omstarten, medan Sampdoria spelade i helgen och föll med 2-1 mot Inter. Det kan ge bortalaget en liten edge inför det här mötet.

Sampdoria +1,5 (asian) spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sampdoria +1,5 (asian)
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, onsdag 24/6
TV: 
Stream: