Speltips Inter Atalanta

Speltips inför Atalanta – SPAL 20/1: Överdrivet favoritskap

Serie A-jumbon SPAL är kraftigt underskattade i samband med måndagens bortamöte mot Atalanta – och för oss är det fantastiskt enkelt att ta ställning inför matchen, med ett tillhörande speltips.

Annons:

Annons: Gratis stream: Klicka här för mer information om hur du ser matchen kostnadsfritt. Regler & villkor tillkommer.

Förra veckan lämnades med bitter eftersmak för Atalanta, som i mitten av den föll och förlorade Coppa Italia-åttondelsfinalen mot Fiorentina – och då släppte in den avgörande 1-2-baljan i ett läge de hade en man mer på planen och över hela matchen var den part som hade mest boll såväl som skapade flest målchanser. Tungt, såklart.

Perioden före detta var desto bättre, så formen är något av ett frågetecken; kryss borta mot dåvarande serieledarna Inter och dessförinnan två raka 5-0-krossar – över Parma respektive AC Milan. Seriens femteplats innehas och vid händelse av en vinst petar de ner AS Roma från den åtråvärda fjärdeplatsen.

SPAL är betydligt mer pressade; som jumbo i serien och då blir varenda möjlig pinne av största betydelse – även i en match som denna, i vilken de är presenterade som kraftiga underdogs inför. Man har i alla fall matchen mindre spelad än konkurrenterna i samma tabellskikt. “Bara” fyra poäng upp till säker mark. Ett fixat kontrakt är fortfarande en möjlighet.

Situationen i truppen är oförändrad från senast för SPAL, när de åkte ur Coppa Italia efter en 0-3-förlust mot Milan. Mohamed Fares samt Marco D’Alessandro skadelistade således. Enda avbräcket för Atalanta är i sin tur på Hans Hateboer, avstängd.

Annons:

Gästerna plusspelas

Av det mesta att döma kommer Atalanta vinna den här matchen – som det klasserna bättre laget och med fördel av hemmaplan. Dessutom har SPAL tre raka förluster samt en samlad målskillnad om 0-6 i dessa.

Men det ska för all del inte tas till överdrift, detta favoritskap. Precis detta menar vi att spelbolagen och deras oddssättare gör sig skyldiga till.

SPAL brukar ändå gneta på hyfsat i matcherna och i alla fall bjuda motståndarna på en kamp, den dunkla poängskörden till trots. Före 0-3 i baken mot Milan, också i en mindre prioriterad cupmatch, hade bara en av spelårets alla matcher förlorats med större siffror än två mål i en och samma match.

Atalanta visade i deras tur prov på mindre bra effektivitet när de, liksom motståndarna, åkte ur cupen senast och det skulle kunna sätta käppar i hjulen på nytt.

Gästerna spelas med +2,5 mål (asian handicap) till oddset 1,61 hos Bethard. Då sitter spelet om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max två måls marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: SPAL +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, måndag 20/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: