Speltips inför Brescia – Milan 24/1: 1X2-spel

AC Milan är som pånyttfödda med Zlatan Ibrahimovic i klubben och i jakten på Europaplatserna borde Serie A:s nästjumbo, Brescia, kunna värjas undan utan större bekymmer. En spelvärd favorit såhär under fredagskvällen?

Annons:

2020 har kommit som en nytändning för AC Milan, en pånyttfödelse, efter att Zlatan Ibrahimovic kommit till klubben och omedelbart lämnat starka avtryck. Resultaten sedan hans inträde? Tre vunna. Ett kryss. Senast plockades en (knapp) fullpottare när Udinese kom till San Siro. Gubben i lådan då var Ante Rebic, inhoppare, med två mål och det som punkterade allt, 3-2, kom i slutsekunderna.

Som en blixt från klar himmel – från krisrubriker till hoppfullhet – ser storklubben alltmer ut som en kandidat för spel i Europa nästa år. Champions League känns förvisso avlägset, men till Europa League-kvalplatsen och Cagliari placerade på den har de blott två poäng.

Nu hoppas man kunna inkassera en färsk trea i samband med att seriens nästjumbo i Brescia besöks på Stadio Mario Rigamonti. Något de, såklart, ska ha goda möjligheter till.

Brescia kommer få stångas i bottenstriden in i det sista, av exakt allt att döma. En av de tydligaste kandidaterna till att trilla ner i Serie B – nu med så få poäng som 15 inspelade på 20 omgångar. Dock bara pinnen till säker mark, så det är upplagt för en nagelbitare i den nedersta regionen av tabellen.

Förra veckan innebar ett litet, med betoning på: litet, steg framåt när man spelade oavgjort, 2-2, mot Cagliari. Man kan däremot vända på det hela, statistiken; att det var den femte raka matchen utan vinst.

Annons:

Form och klass motiverar tvåan

Segern mot Udinese satt en bra bit inne, kanske mer än väntat, men det var ännu en insats från Milan som lovade en hel del inför framtiden. Zlatan Ibrahimovic ger inte bara med sina kvalitéer en ny dimension i anfallsspelet – hans inträde i spelartruppen verkar ha höjt flera av lagkamraterna likväl.

Pånyttfödda med tre vunna i följd, en lovande start på kalenderåret, ska Milan ha alla möjligheter till att knipa de tre poängen mot ett på sin höjd mediokert Brescia, som alltså snittar klart mindre än en pinne per match och nu inte vunnit på fem matcher. Två kryss och tre förluster.

Form och klass räcker med andra ord, enligt oss, för att motivera ett spel på den raka tvåan till 1,82 x insatsen hos NordicBet.

Annons:
  Rygga spelet hos Nordicbet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner, rak tvåa
Odds: 1,82
Bolag: NordicBet
Spelstopp: 20:45, fredag 24/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: