21 februari 2020 Cagliari Napoli Speltips

Speltips inför Brescia – Napoli 21/2: Fokus på målmarknaden

Napoli kommer i allt bättre form och nu ställs de borta mot ett på sin höjd mediokert Brescia Calcio som storfavoriter. Någon proppen ur väntar vi oss emellertid inte…

  Spela under 3,0 mål (asian) till oddset 1,81!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Frustration har det funnits så det räcker och blir över i Neapel och bland Napoli-supportrarna. Det är trots allt uppenbart vilken kapacitet som finns i spelartruppen och på höjderna ser de ut som det topplag vi blivit vana att se dem som under åren. I svackorna, som det blivit alldeles för många av? Klart värre.

På senare tid har trenden varit rakt uppåt – med fem av de sex senaste matcherna vunna, däribland över Lazio, Inter samt Juventus. Övrig var ett sammanfall modellen värre; 2-3 i baken hemma mot Lecce.

Uppförsbacken till Serie A-toppen är dock alldeles för stort för att hämta in, men det finns en del skoj saker att se fram emot. Semifinalreturen i Coppa Italia mot Inter är en och Champions League-slutspelsdubbelmötet mot Barcelona nästa vecka en annan.

Brescia spelar verkligen med kniven mot strupen, vecka in och vecka ut. Poängen trillar in alldeles för sällan och de är näst sist i Serie A med ett blekt facit om 16 inkasserade pinnar på 24 matcher. Glappet till säker mark är betydande, men för den delen inte omöjligt att hämta in. Vänder fort.

Då måste, oavsett hur bottenkonkurrenterna levererar, nivån höjas omedelbart. Blott tre pinnar på de nio senaste matcherna är ett oroväckande facit – 0-3-6 i resultatraden.

Annons:

Överdriven tro på mål

Redan nu har Napoli troligen siktet inställt på nästa veckas CL-äventyr och match mot världsjätten Barcelona. Det här är med andra ord helst en match de kammar fullt i, utan att behöva ta ut sig. Kan tala för att siffrorna åtminstone inte skjuter upp i taket.

Napoli har tveklöst sett bättre ut på sistone och de två senaste matcherna, borta mot Inter samt Cagliari, har de vunnit med siffrorna 1-0. Stabilt försvarsspel, men framförallt mot de senare nämnda lite smått uddlöst framåt i banan.

Och även om Brescia är ett flera klasser sämre lag än Napoli, borde de kunna undvika en värre blödning. Den nivån kan man ändå räkna med att se ska hålla. Exempelvis föll de “bara” med 0-2 borta mot Juventus senast och fyra matcher i följd har innehållit max tre mål. Tre av dem max två.

En något överdriven bortafavorit? Ja. Men ännu större överdriven tro på mål.

Vi spelar således under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre – till fina 1,81 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål totalt (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 21/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: