15 januari 2020 Milan SPAL Speltips

Speltips inför Cagliari – AC Milan 11/1: Dags att prestera Zlatan

Zlatan Ibrahimovic väntas starta för AC Milan borta mot Cagliari i Serie A. Matchen spelas lördagen den 11 januari 2020.

Annons:

Efter cirka halvtimmen i den senaste matchen är det nu dags för Zlatan Ibrahimovic att steppa upp på allvar inför lördagens bortamöte med Cagliari. Det mesta pekar på att 38-åringen startar för sitt AC Milan.

Anledningen är att laget helt enkelt är för trubbiga utan honom och det enda hoppet om att få igång målskyttet vilar egentligen på den svenske stjärnans axlar. Det är den bestående känslan av hela säsongen, med den senaste matchen färskt i minnet.

Nu ställs AC Milan mot ett Cagliari som man bara förlorat en match mot på de 30 senaste inbördes mötena. Det säger en del om det historiska styrkeförhållandet. Men nu har klubbarna hamnat allt närmare varandra, mestadels beroende på krisen i Milano.

AC Milan har inte gjort något mål i sina tre senaste ligamatcher. I sina tre senaste matcher har Cagliari, som öppnade säsongen så starkt, inte tagit en enda poäng. Det är alltså två uddlösa, tråkiga, trötta och formsvaga lag som möts. Hur ska det sluta?

Annons:

Zlatan hamnar i fokus

Det är såklart av stor vikt hur trupperna i respektive lag ser ut inför avsparken och vad gäller skador kan vi enkelt konstatera att dessa är ett problem främst i hemmalaget. Där kommer inte Lucas Castro, Luca Ceppitelli eller Leonardo Pavoletti att kunna spela matchen för Cagliari.

Under hela säsongsinledningen, om det fortfarande är ett ord som går att använda, har man också fått klara sig utan Alessio Cragno. Det gör att laget tappat ett par spelare som alltså hade kunnat vara aktuella för en startelva.

AC Milan har inga skador, men känns ändå som ett väldigt svagt lag. Zlatan Ibrahimovic kommer vara helt vital för lagets förmåga att göra mål framåt. Leo Duarté är den enda spelaren som missar just den här matchen.

Det finns inte mycket i något av lagens spel som talar för att vi får se särskilt många mål här. Det känns snarare som att det slutar ganska målsnålt – igen.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds:  1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 11/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: