Speltips Juventus Lazio

Speltips inför Juventus – Brescia 16/2: Utklassning

Juventus kliver in i helgens möte med Brescia som enorma favoriter på förhand. Vi rekar också att hemmalaget ska gå segrande ur striden.

  Spela Juventus -1,75 hos bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Serie A på schemat och inte vilken match som helst. Det är söndag och den som inte känner till att det är en helig fotbollsdag i Italien måste ha sovit under en sten sedan sin egen födsel. Vi har synnerligen höga förväntningar inför matcherna som nu spelas på klassisk avsparkstid 15:00 i Serie A den här helgen.

Ett möte som sticker ut är mötet mellan Juventus och bottenlaget Brescia. Här förstår alla att hemmalaget är enorma favoriter, och någonting annat vore konstigt. Det ska vara klasskillnad mellan lagen.

Mario Balotelli är en spelare som på ett teoretiskt plan hade kunnat platsa i Juventus, men i övrigt finns det såklart ingen som är i närheten av att göra det. Simon Skrabb som nyligen kritat på för Brescia är knappast en spelare som kommer att spela i Juventus inom kort. Med all respekt för honom som spelare.

Det finns många saker som betonar skillnaden mellan lagen, men kanske är tabellen där det redan skiljer 38 poäng mellan lagen ändå det bästa beviset. Att Juventus inte längre är serieledare är förmodligen det som gör att laget kommer att ta den här matchen på ett allvar som Brescia inte mäktar med att stå emot.

Annons:

Juventus vinner – trots skador

Anledningarna till att vi håller Juventus som favoriter är många. Det finns en del besvärande omständigheter, och det är att laget saknar några av sina bästa spelare. Giorgio Chielleni har missat hela säsongen och har varit saknad. I övrigt får man klara sig utan Sami Khedira, Mirh Demiral, Douglas Costa och Federico Bernardeschi i den här matchen.

Aaron Ramsey ser nu ut att få chansen att starta, och med spelare som Cristiano Ronaldo och Paulo Dybala kommer man alltid ha en stark förmåga att hota sina motståndare i offensiven.

På hemmaplan har Juventus nu 32 raka matcher utan förlust, och det är ingen hemlighet att man är klasser bättre än Brescia. Just nu står man på åtta raka vinster hemma mot Brescia. Dessutom mäter man ett lag som inte har vunnit på åtta omgångar. Det säger en del.

Juventus -1,75 (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus -1,75
Odds: 1,68
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 16/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: