Speltips inför Juventus – Parma 19/1: Promenadseger att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 19 January 2020

Ett potentiellt tröttkört Parma – har de någonting att sätta emot Juventus under söndagskvällen? Det ställer vi oss starkt tveksamma till, varpå vårt speltips inför matchen blir ett favoritbetonat sådant.

Annons:

Annons: Kostnadsfri stream av matchen och hela Serie A, bland mycket annat: Klicka här för att ta reda om mer information.

Juventus är tillbaka där de, enligt egen utsago, hör hemma – på toppen av kullen i italienska Serie A. Detta efter att Inter, inför då serieledare, tappat via 1-1 mot Atalanta och man själva i samma omgång värjde undan Roma med två mål mot ett på bortaplan.

Den matchen följde Juventus upp med att utan problem skicka ut Udinese ur Coppa Italia, var man därmed är klara för kvartsfinal mot samma Roma som Parma i sin tur åkte ur mot under veckan.

Över säsongen som helhet, såhär långt, har Parma annars varit ett utropstecken – men frågan är huruvida de har kapaciteten att hålla standarden uppe eller ej? På senare tid har prestationerna, i sin tur också resultaten, varit upp och ner; före 2-0-vinsten över Lecce förlorade de med förnedrande 0-5 mot Atalanta och fick dessförinnan “bara” 1-1 när Brescia kom på besök till Stadio Ennio Tardini.

Vinner – med minst två baljor

Risk för trötta ben – Parma, med en tunn trupp, spelade en tuff match så sent som under torsdagen mot Roma. Avmattning gällande formen. En verklighet som håller på att smyga sig på – för visst är klubben inte att material för Europaplatserna?

Känslan är därmed att Juventus ska kunna göra processen förhållandevis kort i afton; att vinna bekvämt. Precis som senast mot Udinese, 4-0 – den tredje raka vinsten; utöver den med 2-1 över Roma samt 4-0 över Cagliari. Toppat formen efter den tunga Supercupförlusten mot Lazio.

Giorgio Chiellini, Sami Khedira, Mattia De Sciglio, Merih Demiral, skadade, samt avstängde Rodrigo Bentancur saknas för Juventus. Småtunga namn, men ingenting som ska sätta käppar i hjulen för “Den gamla damen” i en match som denna. Gästerna har Yann Karamoh indisponibel.

Form, klass och hemmaplan räcker för att motivera ett spel på Juventus till rådande odds. -1,5 mål (asian handicap) på dem synas gladeligen till 1,68 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, söndag 19/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo