Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips inför Lazio – Napoli 11/1: Klubbrekord ska skrivas!

Lazio har ställt in siktet på klubbrekord och Napoli hoppas återfinna stilen. Detta i samband med stormötet dem emellan under lördagskvällen – och vi på Spelbloggare.se presenterar er ett smaskigt speltips att sätta tänderna i.

Annons:

18:00 riktas strålkastarljusen mot Stadio Olimpico, där Lazio hoppas kunna skriva klubbhistoria genom att kliva upp i tio raka Serie A-vinster. Sedan innan är det från Svennis tid som rekordet står sig.

Det är en makalös säsong som Lazio gör och från att det mer eller mindre bara diskuterats om Inter samt Juventus i kampen om Scudetton, har de sakta men säkert knappat in och hamnat i en riktigt spännande position; sex poäng bakom de båda nämnda konkurrenterna, om än med matchen mindre spelad.

Dessutom har klubben redan spelat hem en titel under säsongen; avslutade kalenderåret 2019 med att vinna Supercupfinalen mot Juventus med tre mål mot ett. Årsdebuten därefter och nu senast summerades i en 2-1-vinst borta över Brescia efter två mål från Ciro Immobile, varav det sista kom i den första stopptidsminuten av andra halvlek.

Medan Lazio briljerar och håller på att slå rekord, är Napoli ett av de största fiaskona den här Serie A-upplagan; tänkta som en titelaspirant och i alla fall ett lag för Champions League-platserna – till att vara placerade åtta, ha ett brutalt glapp upp till samma område och stå med 6-6-6 i resultatraden.

Klubben hade förhoppningar att Gennaro Gattuso, som klev in som tränare i mitten av december månad, skulle kunna vända på skutan – men det har till och med bara blivit värre. Förluster mot Parma samt Inter. Däremellan en uddamålsvinst över Sassuolo.

Annons:

Givet favoritspel

2,10. Ska oddset verkligen vara så pass högt för det raka hemmaspelet i afton? Absolut inte, menar vi, men det är bara att utnyttja det spelvärde som dukas upp. Lazio ser ut som en av lördagens bästa spelpositioner.

Som nämnt: Lazio bara stormar framåt och skulle vid händelse av en trea ta den tionde raka sådana i Serie A – något som skulle innebära rekord för klubben. Dessutom skulle man på allvar sätta press på konkurrenterna i titelstriden. Sedan december månad och framåt har exempelvis dubbla vinster plockats mot Juventus, vilket visar på hur fenomenal formen ändå är.

Förutom skadan på Jordan Lukaku och avstängningen på Marco Parolo – vad är det som talar emot Lazio? Försvinnande lite.

Napoli är, just för dagen, inte i närheten av ett så pass skrämmande motstånd som de normalt är, de senaste åren varit. Effekten av tränarbytet har uteblivit och man får inse att problemen sitter djupare än så. 2020 års första och hittills enda match spelades mot Inter hemma – och då blev det en 1-3-förlust.

Addera på detta en välfylld och tung skadelista prydd av Kevin Malcuit, Faozi Ghoulam, Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic och med osäkerhet runt Dries Mertens.

Så, 2,10 för Lazio att vinna? Ja, tack! William Hill är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr som freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio vinner, rak etta
Odds: 2,10
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:00, lördag 11/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: