Speltips Juventus - Napoli

Speltips inför Napoli – Fiorentina 18/1: Dags att studsa vidare

Napoli har det tungt och står nu inför en tuff utmaning när Fiorentina, med vind i sina segel, gästar på lördagskvällen.

Annons:

Det är sen lördagsmatch som väntar när Napoli ska försöka vända sin negativa trend hemma mot ett Fiorentina som äntligen tog en trepoängare senast. Den som älskar italiensk fotboll har förmodligen ingenting emot kvällskulisserna, med mörk himmel och en vacker, upplyst stadion.

Det är precis vad som väntar den här helgen när Napoli tar sig an Fiorentina. Det här är ett möte som i premiäromgången slutade med en målfest och totalt 4-3 till Napoli – då på bortaplan.

Efter det har mycket vatten runnit under broarna. Det kan man inte undgå att hävda. Napoli har tappat sin manager Carlo Ancelotti, men har framför allt tappat mark i tabellen. Det här går till att bli en av lagets sämsta säsonger på många år.

Fiorentina då? Jo, det är egentligen lika illa i deras fall. Vinsten hemma mot Atalanta senast kom lika ologiskt som glädjande, men i övrigt har det varit tunt med vinster sista tiden. Det här är ett lag som känns på tok för uddlösa framåt.

Annons:

Skadorna kan sätta stopp

Skada på skada på skada. Vad är det egentligen som händer i Napoli för närvarande? Det känns verkligen inte som att klubben är på väg i rätt riktning och inte ens med Gennaro Gattusos intensitet har man lyckats få fart i sina spelare.

Nu är det snarare så att flertalet viktiga pjäser är otillgängliga. Allra värst handlar om duon som vi har på vår bild till denna artikel. Kalidou Koulibaly och Dries Mertens kommer inte att kunna spela hemma mot Fiorentina. Så är det bara.

I övrigt är Mario Rui avstängd, medan Alex Meret, Nikola Maksimovic, Fouzi Ghoulam och Kevin Malcuit alla står som frånvarande på grund av skador. Med så många spelare på skadelistan kan man såklart inte förvänta sig en toppprestation.

Vad som däremot är positivt för Napoli är att Fiorentina saknar en viss Franck Ribery, i våra ögon sin bästa spelare. Men med så många viktiga borta i båda lag tror vi att båda underpresterar.

X (oavgjort) spelas till 4,20 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds: 4,20
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 18/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: