Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips inför Roma – Juventus 12/1: 1X2-spel från toppmötet

Vilken match vi har att se fram emot – Roma mot Juventus på Stadio Olimpico under söndagskvällen. Hemmalaget stod för en plattmatch senast och hoppas kunna studsa tillbaka när mästarna står för motståndet. Huruvida de lyckas eller ej? Det är en annan fråga.

Annons:

Annons: Se matchen utan kostnad hos spelbolaget ComeOn, som ni får en välkomstbonus om 200% extra upp till 1 000 kronor hos. 

En bra årsavslutning med dubbla vinster, klara sådana, följdes upp av en desto sämre årsstart när man på hemmaplan föll med 0-2 mot Torino – en match som präglades av ineffektivitet och slarv. Nu hoppas Roma stå för en klart bättre prestation och inför hemmapubliken på Stadio Olimpico är siktet, som alltid, inställt på en purfärsk trea till tabellen.

Roma återfinns inför helgens matcher på Serie A:s fjärdeplats, den sista av Champions League-ditona, men har ett formstarkt Atalanta hack i häl och känner förstås flåset från dem. Gäller att hålla nivån uppe.

Juventus, som under flera års tid prenumererat på Scudetton, har bjudits på klart tuffare konkurrens den här säsongen och det inte minst av Inter, som man faktiskt är bakom på sämre målskillnad, och i viss mån även av Lazio.

Observera att det här speltipset var skrivet samt publicerat före serieledarnas lördagsmatch. När veckan är summerad skulle “Den gamla damen” alltså kunna ta tillbaka positionen som herre på täppan – och det är förstås målet.

Ineffektivt Roma får problem

Under veckan städade Juventus med enkelhet undan Cagliari med fyra mål mot noll efter en sprudlande andra halvlek, toppat med ett hattrick av Cristiano Ronaldo. Det betyder mycket för såväl hans som lagets del att han håller formen toppad inför seriens andra halva.

Samma startelva som i den vinstmatchen väntas bli presenterad från tränaren Maurizio Sarri när Giorgio Chiellini samt Sami Khedira fortsatt är skadelistade och Rodrigo Bentancur avstängd.

Förra året avslutades förvisso med en 1-3-förlust i Supercupfinalen mot Lazio, men annars ser det riktigt ljust ut på formfronten. Övriga fyra av de senaste matcherna är vunna.

Roma var extremt uddlösa i samband med 0-2-förlusten mot Torino och det höjer upp en del frågetecken inför söndagens match. Kommer krävas mycket, mycket mer för att kunna ställa till med problem för ett stabilt och spetsigt Juventus. Lyckas? Vi är tveksamma.

Dessutom saknar hemmalaget en kvintett av spelare; Davide Zappacosta, Javier Pastore, Bryan Cristante, Davide Santon samt Justin Kluivert. Inte optimalt.

2,25 gånger pengarna för den raka tvåan värderar vi vara spelbart och oddset dukas ut av spelbolaget William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak tvåa
Odds: 2,25
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, söndag 12/1
TV: 
Stream: