3 februari 2020 Sampdoria Napoli Speltips

Speltips inför Sampdoria – Napoli 3/2: Gästerna har hittat formen

En katastrofsäsong hittills och bortaplan till trots – med formen funnen ska Napoli ha toppchans till tre poäng i samband med att de besöker Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris. En favoritprofetia till speltips bjuds på.

Annons:

Annons: Streama matchen och massvis av övrig Serie A-fotboll, bland mycket annat, helt kostnadsfritt: Läs mer om erbjudandet här. Regler & villkor tillkommer.

De två senaste veckorna har varit ett markant lyft för Napoli, inte bara direkt med de resultaten som skördats utan också moralboosten dessa inneburit. En helt annan känsla som de kommer hit till spel med, kontra för hur det var dessförinnan.

Och resultaten? Lazio utskickade ur Coppa Italia och därmed semifinalklara, där Inter väntar under kommande runda. Senast en 2-1-vinst hemma över ett urstarkt Juventus, också helt välförtjänt. Riktigt bra insats. Årets kanske bästa.

Nu är klubben förvisso fortsatt halvdant till i Serie A, men vid händelse av en trea under denna måndagskväll får de starkt känn på Europaplatserna. Champions League, där man denna säsong är slutspelsklara och ställs mot Barcelona, kan man glömma – men Europa League är inom räckhåll.

På skadelistan hittar vi Kevin Malcuit, Faouzi Ghoulam, Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic, Dries Mertens, Alex Meret samt Allan. En del småtunga namn, men inget på nyhetsfronten och därmed skulle en identisk startelva med den som presenterades i succématchen mot Juventus ställas ut.

Annons:

Napoli är spelbara

Komna från två fantastiska insatser och med en grundkapacitet betydligt större än vad tabelläget indikerar på – visst ska de kunna värja undan ett på sin höjd mediokert Sampdoria, även på bortaplan?

Sampdoria imponerar inte på undertecknad. Fick “bara” 0-0 hemma mot Sassuolo senast, förlorade med 1-5 när de gästade Lazio innan dess och är i riskzonen att på allvar dras in i nedflyttningsstriden. Har blivit nollade i två av de fyra senaste matcherna.

Glömmas bort ska inte heller att skadelistan pryds av Edgar Barreto, Alex Ferrari samt Fabio Depaoli. Utöver det är Bartosz Bereszynski avstängd.

Hemmastatistiken är förvisso inte fullständigt katastrofal, men så fort nivån på motstånden höjs har Sampdoria haft det svårt att hänga med i svängarna.

Slutsatsen? Att den raka tvåan ändå är spelbar till oddset 1,87 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Napoli vinner matchen, rak tvåa
Odds: 1,87
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, måndag 3/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: