Speltips Inter Sassuolo

Speltips Inter – Fiorentina 22/7: Drar ihop sig

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Inter har en liten, liten chans på att knipa den italienska ligatiteln, men måste gå rent. Nu möter man Fiorentina den 22 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med största sannolikhet blir det här ännu en i raden av säsonger som slutar med att Juventus plockar hem den italienska ligatiteln – och kan fira in ännu ett guld med sina supportrar. Om än på säkert avstånd den här gången.

Men det finns fortsatt en liten strimma hopp för lagen bakom som jagar – i det här fallet SS Lazio och Inter. Men med i fighten hittar vi även Atalanta.

Som det ser ut nu har dessa lag redan säkrat sin plats till Champions League nästa säsong, och för den som inte lyckas vinna ligatiteln är det som bekant det primära målet. Det gör ändå att säsongen lägger en bra grund inför nästa.

Inter har åtta poäng upp till Juventus när det är tolv poäng kvar att spela om – varpå drömmen lever om än på konstgjord andning. Men vi räknar med att Inter gärna avslutar säsongen på ett starkt sätt oavsett.

Speltips i Serie A

Fiorentina däremot har ingenting att spela för i mitten tabellen och vi har redan uteslutit att man ska kunna blanda sig i striderna om Europa. Därför blir slutet på säsongen lite väl mycket mellanmjölk för deras del.

Det har väl egentligen också kunnat avslöjas i vissa prestationer, då man på slutet haft lite svårt att prestera frekvent. Men vinsterna mot Lecce och Torino sista veckan gör ändå att formen ser god ut.

Här tror vi att Fiorentina går in till den här matchen helt avslappnade – utan någonting som helst att förlora. Det är såklart en fördel i det avseendet att man nu inte har något att riskera.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,72 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian)
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, onsdag 22 juli
TV: 
Stream: