Speltips Inter Sassuolo

Speltips Inter – Napoli 16/12: Tungviktsmöte

Tre otroligt viktiga poäng i toppstriden står på spel när Inter och Napoli gör upp onsdagen den 16 december 2020. Förväntningarna är höga på förhand.

Nog vore det konstigt att inte sätta sig i tv-soffan med höga förväntningar inför onsdagskvällens möte mellan Inter och Napoli i Serie A. Det här är en match som har det mesta som man brukar kräva för att få se på underhållning.

På ena sidan står ett Inter som inför säsongen hade enorm press på sig att vara en del av guldstriden från start. Antonio Conte har plockats in med ett huvudsakligt uppdrag – att plocka hem ligatiteln till Milano igen.

Det har också varit en spelartrupp som renoverats markant sista säsongerna och man har plöjt ner en hel del cash i både övergångssummor, löner och sign-ons. Det gör att förutsättningarna för att verkligen kunna utmana finns där.

Så här långt får man säga att Inter är med i fighten, även om man har sett direkt skakiga ut i Champions League, och där på ett pinsamt sätt slutade allra sista i gruppen. En ordentlig missräkning, men kanske bäst för chanserna att vinna guldet i Serie A?

Inför mötet med Napoli har Inter totalt 24 poäng, tre färre än serieledande AC Milan. Napoli ligger bara en poäng bakom, så det lag som vinner här kommer att sitta bäst i båten för att utmana framöver.

Vilket lag vågar vinna?

I mina ögon är det fortsatt uppenbart att Antonio Conte inte har fått ut maximalt av sitt material, och även om man relativt sett har ett bättre utgångsläge den här säsongen känns det tydligt att anfallsduon Lautaro Martinez och Romelu Lukaku exempelvis inte har hittat varandra på samma övertygande sätt i höst.

Christian Eriksen är en annan spelare som har slösats bort, men kapaciteten finns där på fler spelare som inte riktigt utnyttjas på sättet som de borde. Med det sagt har man 29 gjorda mål framåt och är i sina bästa stunder riktigt svårstoppade.

Napoli då? Jo, man har öppnat starkt och ser ut att ha fått ordning på det mesta under Gennaro Gattuso. Man är fortsatt starkt beroende av ett antal spelare, men det här är ett svårstoppat lag, och ett lag som jag räknar med kommer finnas med i den här toppstriden under nästan hela säsongen.

Nu står det så extremt viktiga poäng på spel och det tror jag innebär en lite mer återhållsam historia.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,76 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, onsdag 16 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: