Speltips Inter Sassuolo

Speltips Inter – Napoli 28/7: Ångestmöte i Italien

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är viktiga poäng som nu ska delas ut när Inter och Napoli gör upp i avslutningen av den italienska ligan Serie A den 28 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Två matcher kvar att spela.

Det är precis vad som gäller när vi nu går in i det som blir den sista veckan med matcher från Serie A – och förväntningarna är såklart någonting alldeles extra inför det här mötet. Det här ska komma att avgöra vilka lag som tar sig vidare till Europa inför nästa säsong bland annat.

För Inters del var det här en säsong som kunde ha slutat med en ligatitel, men det blev en dålig fas på slutet och nu som bäst en andraplats. Om man nu slutar tvåa, trea eller möjligen fyra bör inte spela så där väldigt mycket roll i slutändan. Det kanske inte direkt är motivationen som krävs i det här läget.

Nu spelar man dock hemma mot Napoli, som har extremt mycket att spela för. Just detta faktum, att man kan ställa till det för ett lag som måste vinna, skulle kunna vara en motivator för Inter. Det är ett lag som har flera spelare med den typen av karaktär.

En viktig sak att ha med sig är också att Inter spelat ganska bra på slutet, och med tre gjorda mål senast mot Genoa fick man äntligen den utdelning som man har letat efter ganska mycket på slutet. Det gör att formen är god inför den här matchen.

Napoli är desperata

Två omgångar kvar att spela innebär att det är sex poäng per lag som kan delas ut nu under sluttampen, och det gör att det kan ske ordentlig skiftningar i tabellen. Det är femte- och sjätteplatsen som det ska slåss om. Med tre lag som nu ska slåss om de två platserna.

AS Roma sitter i förarsätet med 64 poäng och ska väl ha ordnat det här nu, om man inte klantar till det på slutet. Fyra poäng bakom finns AC Milan, och ytterligare en poäng bakom finns Napoli. Här är det viktigt att komma ihåg att det är exakt samma målskillnad som gäller, men där Napoli har fördelen av fler gjorda mål.

Napoli har därför inte råd att tappa poäng här på slutet, utan måste med största sannolikhet vinna två raka matcher. Borta mot Inter blir ingen lätt match, men vi räknar iskallt med att man går stenhårt för vinsten och tre poäng.

Över 2,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, tisdag 28 juli
TV: 
Stream: