Speltips Juventus Lazio

Speltips Juventus – Atalanta 11/7: En toppmatch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Juventus föll tungt senast mot AC Milan och behöver studsa tillbaka inför mötet med Atalanta på hemmaplan den 11 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det är en speciell säsong som vi just nu bevittnar i den italienska fotbollen, men med sju omgångar kvar att spela kan det fortsatt hända en hel del saker i många delar av den här tabellen.

För Juventus leder – såklart – men avståndet neråt är tillräckligt litet för att spänningen inte ska vara död. Det blev också klart bättre av att man förlorade mot AC Milan senast. Det bjöd in övriga lag, i det här fallet SS Lazio och Inter, i titelstriden.

Men formen på dessa lag är inte den bästa och det talar för att Juventus ska ta det här till slut. Nu spelar man dock mot ett av de mer formstarka lagen i ligan, och det gör att vi tror på ett nytt poängtapp.

Vad man dock ska ha med sig är att formen på Cristiano Ronaldo är god, och i mötet med AC Milan kom han upp i 25 ligamål för säsongen. Det ä första gången på lång tid som en spelare i Juventus når så många mål. Det säger en hel del om hans betydelse för laget.

Vi rekar i Serie A

Juventus är väldigt starka på hemmaplan och har en svindlande svit med sig inför den här matchen. Eller vad sägs om 36 raka matcher utan förlust på sin egen hemmaplan? Nu är det i för sig ett speciellt år med publikfria matcher och risken är att det försätter det här laget i en lite svårare situation. Det kanske kan bli dags för en förlust helt enkelt.

Atalanta har dock ruskig form och har åtta raka vinster med sig inför den här matchen, varpå formen är den allra bästa för att bryta en sådan trend. Men då ska man ha med sig att Juventus inte har förlorat en enda av sina 19 (!) senaste hemmamatcher mot Atalanta i ligaspelet.

Om vi ska slänga in ytterligare en brasklapp i den här diskussionen ska sägas att det Atalanta vi ser nu är väldigt starkt, och långt bättre än det man har kunnat mäkta med på flera år. Det gör sådana jämförelser och sådan statistik synnerligen svårtolkad.

X2 spelas till 1,78 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – få 100 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,78
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, lördag 11 juli 2020
TV: 
Stream: