Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Juventus – Atalanta 16/12: Tungviktsmöte

Det är sannerligen ingen dålig drabbning som väntar på onsdagen, när Juventus spelar hemma mot Atalanta den 16 december 2020 i Serie A.

Inför säsongen var det Juventus som gällde som stora favoriter, med Inter som den givna utmanaren till att vinna den italienska högstaligan Serie A. Antonio Conte har som bekant högst lön av samtliga tränare i hela serien, med arbetsbeskrivningen att han ska ta hem ligatiteln till Milano igen.

En ligatitel som landar i Milano ser inte ut att vara en omöjlighet, men i skrivande stund är det AC Milan som sitter i förarsätet med 27 inspelade poäng, serieledning och tre poäng ner till närmast jagande lag. Juventus har misslyckats med att prestera på en hög nivå under inledningen på säsongen, men är med det sagt bara fyra poäng bakom.

När säsongen väl summeras framåt våren kan vi nog räkna med att Juventus har gjort match av det här och jag blir inte förvånad om Den Gamla Damen står där som italienska mästare igen. Det har vi sett så många gånger förr.

Nu möter man dock Atalanta i ett tufft möte, ett möte som också kan fungera lite som ett vägskäl. En vinst här och Juventus är med i toppracet fullt ut, men en förlust gör att AC Milan kan utöka till sju poängs ledning igen.

En vinst är precis vad Atalanta, som snubblat lite inledningsvis, men som har en match mindre spelad än övriga topplag, behöver för att avancera tillräckligt i tabellen. En trepoängare skulle göra att laget på allvar har chans på Europaplatserna igen.

Full fart framåt

Giorgi Chiellini är fortfarande på skadelistan och kan av den anledningen inte finnas med i startelvan, eller matchtruppen, till den här minst sagt viktiga matchen. Det känns som en ryggrad som Juventus hade behövt både nu och framöver den här säsongen.

I övrigt har man Merih Demiral på sin skadeslita, och dessvärre ser det ut som att Dejan Kulusevski får fortsätta att inleda matcherna på bänken. Det känns inte riktigt som han är mogen, åtminstone inte enligt Andrea Pirlo, att spela vecka ut och vecka in i startelvan riktigt än.

I bortalaget har man lite tyngre tapp då Aleksey Miranchuk nu är borta med corona, samtidigt som Mario Pasalic och Mattia Caldara båda står utanför laget med skador. Det man ska ha med sig är att Josip Illcic ser ut att kunna starta nu och det är en spelare som ökar chanserna till en bortavinst.

En vinst här skulle innebära att bortalaget är med i striden om ligaguldet igen, medan en förlust kan innebära att man får sikta om sitt fokus helt.

Över 2,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18.30, onsdag 16 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: