Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Juventus – Cagliari 21/11: Enkel vinst

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Juventus behöver en ny trepoängare på hemmaplan i Serie A lördagen den 21 november 2020 när mittenlaget Cagliari gästar.Juventus har inte fått den flygande start på den italienska ligasäsongen som vi är vana vid och efter sju spelade omgångar har man redan lyckats tappa poäng i fyra av dessa. Det är verkligen inte likt det här laget och att man nu står på tre poängtapp på sina fyra senaste matcher säger en del.

Men det finns förmildrande omständigheter och fakta som talar åt andra hållet. Cristiano Ronaldo var borta ett par omgångar med covid-19 och det kunde laget bevisligen inte hantera på allra bästa sätt. Samtidigt har Juventus fortfarande inte förlorat någon match och har i sina bästa stunder spelat bra fotboll.

Men man behöver öka poängskörden och takten på densamma snarast. Att inte vinna hemma mot Cagliari vore ett rejält snedsteg i den ambitionen.

Cagliari då? Jo, man blandar och ger, men står trots allt på tre vinster och tio poäng hittills. Det ger bra med andrum ner till bottenlagen och en placering i mitten. Med tryggt avstånd neråt, och faktiskt bra häng på topplaceringar. Men det är såklart inte åt det hållet detta lag siktar.

Juventus är för bra

Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini och Aaron Ramsey är tre mycket tunga namn som alla tre ser ut att missa ett par veckor till och som kommer att saknas för Juventus. Egentligen gäller saknaden främst de två förstnämnda spelarna, som konsekvent under säsongen varit viktiga. Det är egentligen en trend som varit tydlig under stora delar av 2010-talet där båda spelarna varit dominanta.

Det gör att Juventus nu inte känns som samma solida defensiva maskin, men frågan är om man inte har en ännu mer kittlande offensiv nu?

Cristiano Ronaldo är garanterat spelsugen här och det mesta pekar på att Dejan Kulusevski också återfinns i startelvan. Personligen gör det alltid matcherna med Juventus lite mer intressanta att titta på.

Nu möter man ett Cagliari som har öppnat säsongen ganska starkt och som redan har tre vinster. Men inför det här mötet saknas Luca Ceppitelli, Paolo Farago och mannen med det svårstavade namnet Charalampos Lykogiannis.

Juventus är ett rakt igenom bättre fotbollslag och måste gälla som favoriter på förhand. Man har också fyra raka vinster med god marginal mot Cagliari på hemmaplan.

Juventus -1,25 (asian handicap) spelas till 1,71 gånger smeten hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Juventus -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: