Speltips Juventus Lazio

Speltips Juventus – Sampdoria 26/7: Guldfirande

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Juventus vill gärna plocka en ny trepoängare mot Sampdoria söndagen den 26 juli 2020, och laget är såklart stora favoriter i Serie A.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Serie A: Läs mer här!

Det är dags att på allvar sätta någon form av spik i kistan nu i guldracet för Juventus, som med en vinst mot Sampdoria faktiskt kan säkra sin ligatitel. Då är det ett för långt avstånd när till övriga lag, Atalanta och Inter då primärt, som också drömmer om att vinna guld.

Därför kan det alltså bli tal om ett guldfirande om Juventus vinner den sena kvällsmatchen på söndagen. En förlust skulle göra att det kan bli spännande hela vägen in i mål, även om det mesta nu pekar på att Juventus tar det här hela vägen då man sen också har Cagliari att möta. Ett lag som inte har någonting att spela för.

Just ingenting att spela för är precis läget i Sampdoria, som däremot haft en tendens att ställa till det för Juventus på senare år. Två vinster på de fem senaste, båda på hemmaplan, och flera täta matcher även på bortaplan. Det är ett lag som kan ställa till det – och det är ett lag som gärna vill göra det.

Det man ska ha med sig är att Sampdoria föll i derbyt mot Genoa senast och därmed gav sina antagonister viktiga poäng i bottenstriden. Det kan ha varit en förlust som sved så mycket att man nu vill ställa till det för motståndet här.

Juventus vinner guld

Juventus är sin vana trogen ett oerhört starkt lag på hemmaplan den här säsongen – och när spelet stundtals knackat är det på hemmaplan som man har lagt grunden till det som ser ut att bli en ny ligatitel. Det måste man ta och ge laget.

Just nu står man alltså på 38 raka matcher på hemmaplan i ligaspelet utan förlust. Det är alltså över två säsonger som vi då pratar om. Det säger en hel del om den fullständiga dominans man har haft och har. Det är med andra ord ingen lätt uppgift som väntar Sampdoria.

Dessutom ska man väl ha med sig att Juventus ofta gör mycket mål, och på hemmaplan har man gjort minst två mål i elva raka matcher i Serie A. Dessutom har över 2,5 mål varit ett gångbart spel. Just nu i åtta raka matcher för Juventus del. Det tackar vi för.

Nu kan vi faktiskt tänka oss att man slarvar bort den här chansen, efter förlusten borta mot Udinese senast och det dåliga spelet på slutet. En vinst på de fem senaste är ett direkt svagt facit för Juventus.

Sampdoria +2 (asian handicap) spelas till fina 1,63 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sampdoria +2 (asian handicap)
Odds: 1,63
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, söndag 26 juli 2020
TV: 
Stream: