Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Lazio – Bologna 24/10: Bra spelvärde

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lazio borde rimligen gälla som favoriter hemma mot Bologna, som fortsätter att hitta sätt att förlora matcher i Serie A. Lagen möts den 24 oktober.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns många saker att säga om den här säsongsinledningen i Serie A, men den känns lite märklig och det är uppenbart att det finns yttre omständigheter som sätter sin ton på matcherna på ett sätt som inte hade skett under en vanlig säsong.

Det här gör inte minst att många mindre lag nu har en reell chans att faktiskt klättra i tabellen och blanda sig i toppstriden, och kampen om Europaplatserna känns precis som under förra säsongen ganska vidöppen med många lag inblandade.

Lazio har ambitionen att vara med där, men inledningen på säsongen har lämnat en del övrigt att önska. Men nu i veckan vann man stort mot Borussia Dortmund, 3-1, i Champions League-gruppspelet. Det lär vara en vinst som ger en boost inför det fortsatta ligaspelet.

Då spelar man i nästa runda hemma mot Bologna, ett lag som spelade bra stundtals förra veckan, då man spelade lunchmöte mot Sassuolo. Men på något märkligt vis lyckades man förlora med 4-2 till slut. Det känns som att formen pekar i fel riktning för det här laget och nu väntar en minst sagt tuff bortamatch.

1X2-spel i Serie A

Lazio har ett par tunga spelare borta och det har man egentligen haft under stora delar av säsongsinledningen. Andreas Pereira har inte kunnat visa vad han kan för sin nya hemmapublik än, och det är inte bara för att läktarna ekar tomma i Italien. Senad Lulic har inte heller kunnat spela några matcher än. Som om det inte vore nog med det har man fått Gonzalo Escalante och Manuel Lazzari in på sin skadelista.

Mitchell Dijks, Gary Medel, Andreas Skov Olsen, Andrea Poli och Lorenzo De Silvestri är alla på den skadelista i Bologna som fortsätter att vara ett stort problem för laget och som tvingade fram ett par förändringar senast inte minst.

Men för svensk del öppnar det här för Mattias Svanberg, som faktiskt fick chansen att spela från start och som tackade för förtroendet genom att göra ett fint mål i den senaste matchen mot Sassuolo. Dessvärre slutade det hela med förlust ändå.

Ciro Immobile är tillbaka i laget nu och det gör att jag räknar iskallt med en tung vinst för hemmalaget.

Lazio vinner spelas till 1,70 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio vinner
Odds: 1,70
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:45, lördag 24 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: