Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Lazio – Brescia 29/7: Klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

SS Lazio må inte ha någonting direkt att spela för, men tänker köra över motståndet när Brescia gästar i Serie A onsdagen den 29 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med två matcher kvar att spela av den italienska ligasäsongen finns det egentligen inte jättemycket kvar att fokusera på, åtminstone inte för ett par av lagen som redan har sina placeringar ganska klara.

Det lag som har imponerat allra mest i förhållande till förväntningarna inför säsongen är förmodligen SS Lazio, som nu ligger fyra, men bara en poäng bakom Inter på andraplatsen. Men det som såg ut att kunna bli en ligastrid hela vägen in i mål har blivit någonting annat på slutet. Nu är Champions League redan säkrat och då har laget möjligen svårt att motivera sig.

På tal om att motivera sig lär det blir svårt för bortalaget, som alltså saknar någonting att spela för då det redan nu är klart att man ska spela i Serie B kommande säsong.

Dessutom har formen varit direkt svag på slutet, och det är ganska uppenbart att det här inte är ett lag som direkt passar i Serie A eller som har kvalité nog för att spela i den högsta ligan i den italienska fotbollen. Det måste man bara konstatera.

Fokus på målskytt

SS Lazio har haft ett par spelare borta under en längre tid, och det ser ut som att man kommer att få klara sig utan samma tre spelare även i den här matchen. Det rör sig om Setfan Radu, Lucas Leiva och Senad Lulic. Tre spelare som absolut hade kunnat vara aktuella för en startelva om så inte vore fallet. Vad man ska ha med sig är att Manuel Lazzari är tillbaka från sin avstängning och kan vara med i den här matchen.

Det kan man jämföra med bortalaget Brescia, som alltså inte längre har någonting att spela för, och som dessutom saknar bland annat Daniele Dessena som är borta med en avstängning. Birkir Bjarnason lär spela på mitten och det är ingen dålig spelare, men att inte kunna formera laget man vill är ju såklart aldrig en fördel. Andrea Cistana och Dimitri Bisoli är också borta från matchen, men i dessa fall handlar det om skador.

Här kan vi inte fokusera på någonting annat än Ciro Immobile och det som är en jakt på skytteligatiteln. Att knäppa Cristiano Ronaldo på näsan vore en väldig merit, och det räknar vi iskallt med att anfallaren försöker göra. Dessutom lär lagkamraterna hjälpa honom.

Ciro Immobile första målskytt spelas till 3,10 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ciro Immobile första målskytt
Odds: 3,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, onsdag 29 juli
TV: 
Stream: