Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Lazio – Cagliari 23/7: Fullt ös i Serie A

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns inga andra förväntningar än fullt ös inför matchen mellan SS Lazio och Cagliari i italienska Serie A torsdagen den 23 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Har du förväntningar på en avslappnad, men öppen historia och vill se en hel del mål framåt? Då kan du nog ha kommit rätt om du sitter i tv-soffan i väntan på matchen mellan S SS Lazio och Cagliari.

Det här höll ett tag på att bli en speciell säsong för hemmalaget – och det fanns tendenser som sa att man kunde vara med och slåss om titeln. Men efter att ha snubblat sig fram betänkligt på slutet har man helt slarvat bort den chansen.

Det uppehåll som kom mitt i vårsäsongen ställde till det för många lag, och ett lag som inte kunde vända på den negativa trenden igen var utan tvekan SS Lazio. Det kan man inte påstå någonting annat än att resultaten på ett tydligt sätt pekade på.

Nu har laget inte vunnit en match på hela juli månad och har tappat den rätt tron på sitt spel. Å andra sidan möter man ett Cagliari som inte heller har lyckats vinna i juli månad. Finns det risk för en död match? Nej, det kan lika gärna bli tvärtom av just den anledningen.

Speltips i Serie A

SS Lazio har varit riktigt vassa på hemmaplan på sistone, och inte minst mot Cagliari har man ett så mäktigt övertag att det inte går att förneka. Att man har två raka vinster mot laget på bortaplan är en faktor i sig, men när det kommer till matchen i rom, mot Cagliari, har man åtta (!) raka vinster. Det säger egentligen väldigt mycket.

Om vi ska se till just den här säsongen är det uppenbart att Simone Inzaghi har fortsatt att sätta en offensiv prägel på sitt lag – och skörden på totalt tolv matcher med över 2,5 mål av de 15 senaste på hemmaplan säger en del om vilken fotboll man spelar.

När det bara återstår att ta den här säsongen i mål och slåss om en så bra placering som möjligt litar vi blint på att SS Lazio försöker gå för en vinst på ett stenhårt, bastant sätt. Cagliari har dessutom absolut ingenting att spela för.

Cagliari +1,5 spelas till 1,64 gånger krämen hos Unibet. Vi tror ändå att laget kan streta emot bra här och blir inte förvånade om man tar en poäng – eller förlorar med uddamålet i en tät historia.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Cagliari +1,5
Odds: 1,64
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, torsdag 23 juli
TV: 
Stream: