Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Lecce – AC Milan 22/6: Ingen Zlatan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lecce slåss om viktiga poäng i botten, och AC Milan försöker ta sin plats i toppen. Vi rekar med odds inför mötet den 22 juni 2020.

  Rygga vårt spel från unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är klart att det finns matcher som kittlar lite mer på förhand än den mellan Lecce och AC Milan, men ur ett spelperspektiv kan det här faktiskt bli ett möte som är värt att minnas efter ett tag. Det är nämligen viktiga poäng som står på spel.

Lecce har just nu all risk att åka ur den här serien, och med 25 poäng har man bara målskillnaden som skiljer från säker mark. I skrivande stund är man alltså på nedflyttningsplats, men för att undvika den måste man ta fler poäng än exempelvis Genoa.

Avslutningen på den här säsongen kommer med andra ord bli en nyckelfaktor för om Lecce ska spela i högstaligan nästa säsong, och varje match är med andra ord väldigt viktig så här i slutskedet.

AC Milan är dessutom ett lag som man kan slå, och som inte behöver skrämma ens ett bottenlag. Visst, det ska vara stor skillnad på lagen, men baserat på hur AC Milan presterar behöver så inte bli fallet. Inte alls faktiskt.

Kan gästerna resa sig?

AC Milan tog faktiskt 0-0 i cupsemifinalen mot Juventus tidigare i veckan, och har därmed spelat en match sedan omstarten av Serie A. Det går att jämföra med Lecce som inte har fått göra det än, och det innebär en viss orättvisa i termer av förberedelser.

Senast lagen spelade mot varandra slutade det 2-2 på San Siro, och det säger en del om att det faktiskt kan vara två jämna lag som möts. Då är Lecce ändå ett lag som vanligtvis har det tungt mot topplagen. Men topplag kan man inte direkt beskylla AC Milan för att vara.

Zlatan Ibrahimovic kommer inte till spel hos gästerna och det är ett enormt tapp såklart. Filippo Falco missar i för sig matchen för Lecce, och det är en spelare som är väldigt viktig för deras lag.

Lecce +1,25 (asian handicap) spelas till 1,61 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lecce +1,25 (asian)
Odds: 1,61
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, måndag 22/6
TV: 
Stream: