stream aston villa liverpool

Speltips Lecce – Parma 2/8: Tre poäng är allt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lecce måste gå för att vinna matchen mot Parma för att kunna säkra nytt kontrakt i Serie A. Vi rekar inför den 2 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte utan att spelbolagen går in i den sista omgången av italienska Serie A med vissa förväntningar, och inte minst en övertro på bottenlaget går att skönja. Det finns två lag som verkligen måste vinna i den sista omgången och båda lagen backas stort av spelbolagen.

Genoa måste vinna sin match hemma mot svårspelade Hellas Verona – men hur troligt är egentligen det? Läs vårt speltips inför den matchen för att höra mer om våra tankar.

Lecce måste dessutom vinna sin match mot Parma – och enligt spelbolagen är man stora favoriter. I våra ögon är det ingenting annat än märkligt mot bakgrund av att man faktiskt är det tredje sämsta laget i hela ligan.

Nu vann Lecce senast, och på det hela taget har man sett starkare ut på slutet med två vinster på sina tre senaste. Men Parma är ett svårspelat lag som kan slå precis alla. Och dessutom har man en offensiv som få andra lag kan matcha – förutom topplagen vill säga.

Dubbelchans i bottenstriden

Lecce har haft problem med skador under året, och som om det inte vore nog med det har man såklart en lite svagare, lite tunnare trupp än vad man hade önskat. Det är inte direkt lokomotiv i den italienska fotbollen som vi har att göra med här. Luca Rossettini, Alessandro Deiola, Marco Mansocu och Gianluca Lapadula är spelarna som av skadeskäl ser ut att bomma matchen. Nehuen Paz är dessutom avstängd.

Parma har egentligen ingenting direkt att spela för och kommer inte ta några risker med småskadade spelare. Vad vi vet är att Andreas Cornelius, Hernani och Gaston Brugman är utanför laget med skador. Jurac Kucka är dessutom otillgänglig med en avstängning. Det kommer däremot att bli 4-3-3 och det kommer såklart att bli Dejan Kulusevski i något slags fokus igen.

Men vilka vinner matchen? Det vi litar på är fullt ös från båda lag – men av lite olika anledningar.

X2 spelas till fantastiskt höga 2,55 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, söndag 2 augusti
TV: 
Stream: