Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Milan – Lazio 23/12: Målspelet

AC Milan gäller som favorit, men inte en stor sådan, inför det tuffa mötet med SS Lazio i Serie A onsdagen den 23 december 2020.

Serie A vilar inte på hanen utan dukar upp vad som liknar en helt full omgång dagarna innan julledigheten och för oss som har lite tid över i jul är det här en välkommen överraskning. Om det nu ens kan betecknas som en överraskning. Det är hur som helst ett välkommet faktum att man kan spendera kvällen i tv-soffan.

AC Milan gäller som favoriten enligt spelbolagen när man på onsdagen möter Lazio, ett lag som är tio bakom bakom i tabellen, och som med en trepoängare här kan blanda sig i striden om Champions League-platserna igen på allvar.

Men det är en tuff match som väntar för SS Lazio, som möter ett AC Milan som har 25 raka matcher utan förlust och som har gjort minst två mål (!) i 15 raka matcher.

Med det sagt har man ett försvagat lag, inte minst offensivt, inför den här matchen. Däremot tror jag inte att man vill stuva om för mycket i sitt spelsätt. Det kan få förödande konsekvenser. Det är offensiven som definierar det här laget.

SS Lazio har en god formtrend på slutet och har inte minst gjort det bra i stormatcherna, med poäng borta mot Borussia Dortmund och vinst hemma mot Napoli. Det i sig kan vara stärkande här.

Målspelet i Serie A

AC Milan har minst sagt tunga spelare borta inför den här matchen och det allra värsta tappet är som bekant Zlatan Ibrahimovic. Det vore förmätet att inte erkänna att laget har blivit klart sämre sedan han skadade sig, men poängskörden har trots det kunnat upprätthållas på en ganska okej nivå.

Men nu är det kanske än värre av att flera andra viktiga spelare är borta. Ante Rebic är inte med och det försvagar såklart offensiven. Samtidigt är Simon Kjaer borta, samtidigt som inte heller Ismael Bennacer eller Matteo Gabbia kan spela av skadeskäl. Som om det inte vore nog med det är Franc Kessie borta med avstängning här.

Med andra ord är hemmalaget klart försvagat inför den här tuffa matchen och det öppnar för bortalaget.

Där saknas i för sig också flera tongivande spelare. Som Senad Lulic, Marco Parolo, Mohamed Fares och Lucas Leiva. Det är spelare som man hade velat ha disponibla.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Betsafe. Ett spel som brukar vara gångbart i båda lagens fall.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,60
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, onsdag 23 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: