Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Milan – Parma 13/12: Ingen Zlatan

AC Milan får klara sig utan Zlatan Ibrahimovic hemma mot Parma lördagen den 12 december 2020 när Serie A:s toppstrid fortsätter i full fart.

Det är egentligen bara att fortsätta att hålla hatten lyft för den säsongsinledning som den italienska storklubben AC Milan har haft, och som gör att man inför julen går in som en av huvudkandidaterna till att faktiskt vinna Serie A.

Om vi ser till oddsläget ser många spelbolag det här som ett jämnt och helt öppet race mellan ett par av storklubbarna, med Juventus och AC Milan som troligast att ta hem ligatiteln i slutändan. Det var det nog inte många som hade trott på inför säsongen.

En stor del av förklaringen ligger i Zlatan Ibrahimovic. Det är en spelare som har hyllats från alla möjliga håll under säsongsinledningen, däribland från sin egen tränare, sina lagkamrater och från den tidigare italienska förbundskaptenen Fabio Capello. Faktum är att även Fransceco Totti av alla människor varit ute och hyllat svensken.

Men vad man ska ha med sig inför söndagens möte med Parma är att AC Milan får klara sig utan Sveriges bästa fotbollsspelare. Anledningen? En skada som gör att anfallaren är borta ett bra tag till, eller ett par veckor åtminstone, och som gör att man får försöka bibehålla avståndet i toppen utan honom.

Men det är precis som att AC Milan har växt även självförtroendemässigt med Zlatan Ibrahimovic bara i truppen. Det gör att jag tror att man kan städa av Parma också utan större bekymmer.

AC Milan bör vinna matchen

Men hemma mot Parma ska ett lag som AC Milan alltid vara favoriter, även om Zlatan Ibrahimovic av någon anledning inte kan vara med. Förra säsongen kunde AC Milan städa av motståndet två gånger om. Och då var det ett väsentligt bättre Parma.

För samtidigt som AC Milan har haft en resa åt helt rätt håll har det här varit en tung säsongsinledning för Parma, vars offensiv inte är lika potent (bara ett mål per match i snitt) och vars poängskörd gör att man nu är strax över nedflyttningsplatserna. Deppigt värre utan Dejan Kulusevski alltså.

AC Milan har 22 raka matcher utan förlust och jag tror att man fortsätter att plocka viktiga trepoängare i den här matchen.

Under 3,5 mål är dock ett bättre speltips till hela 1,65 gånger pengarna hos Betsafe. Svindlande högt med tanke på att AC Milan släpper in få mål, Parma gör färre än på länge och att hemmalaget nöjer sig med en 2-0-vinst.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,65
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20.45, söndag 13 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: