Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Milan – Parma 15/7: Zlatan-succé?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Klass, form och hemmaplan talar för Zlatan Ibrahimovic och hans AC Milan inför onsdagens match mot Parma i Serie A. Vinner – och det klart?

  Rygga vårt speltips hos hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Vad som specifikt hänt med Milan de senaste veckorna är svårt att säga och det är omöjligt att peka på enstaka faktorer som fått det att vända så. Huvudsaken är att formen är alldeles exemplarisk och det är bara att titta närmare på de fem senaste resultaten i synnerhet för att förstå storheten i detta.

Milan – Roma: 2-0
SPAL – Milan: 2-2
Lazio – Milan: 0-3
Milan – Juventus: 4-2
Napoli – Milan: 2-2

Till följd av detta är plötsligt drömmen om spel i Europa League av betydande chans att uppnå – de har bara två pinnar upp till Napoli, som man alltså spelade oavgjort med senast, på kvalplatsen och fyra till AS Roma på direktplatsen. Gäller att fortsätta prestera nu. Momentum har man och jakten intensifieras.

Parma är en annan historia. Fast i mitten av tabellen, utan chans att nå någonting av värde eller riskera kontraktet. Bara det må i och för sig vara en succé för klubben, men det är klart att tempen sänks och motivationen riskerar brista. Är det vad som hänt nu? 2-2-krysset senast hemma mot Bologna följde nämligen upp fyra raka förluster.

Enda inrapporterade avbräcket från Parma är på dansken Andreas Cornelius medan Milan har tre spelare – Samu Castillejo, Mateo Musacchio samt Léo Duarte – skadade samt Alexis Saelemaekers avstängd.

Allt talar för Milan

Formen och inte minst anfallsglädjen som Milan visar upp är mäkta imponerande och nu har de smak på en Europaplats. Resultaten på senare tid har varit fantastiska och Zlatan Ibrahimovic fortsätter bidra med stor nytta på spetspositionen.

Med hemmaplansfördelen, mot ett Parma som är totalt under isen, ska skillnaderna vara stora nog för oss att se värde i spelen till Milans favör.

Tre poäng till Milan och gärna med större siffror på tavlan.

Vårt speltips blir AC Milan -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till 1,73 x insatsen hos Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos Hajper – Få 100 kronor utan insättning i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Hajper
Spelstopp: 19:30, onsdag 15/7
TV: 
Stream: