21 februari 2019 Napoli Zürich Speltips

Speltips Napoli – Atalanta 17/10: Italiensk målfest

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atalanta går som tåget, Napoli går som tåget. Nu möter lagen varandra i Serie A lördagen den 17 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Visst är ni många som håller med mig om att landslagsuppehållen knappt är drägliga, och att man konsekvent längtar tillbaka till vanliga helger och matcherna som spelas i de stora ligorna i stället? Det är den typen av underhållning som man saknar. Det råder det ingen tvekan om.

Då kan man inte vara annat än tacksam för den lördag som dukas upp, med toppmatcher runt om i hela Europa. Italien och Serie A vill inte vara sämre. På lördagen ska vi inte bara få njuta av Milanoderbyt. Det ska också spelas match mellan topplagen Napoli och Atalanta.

I mina ögon är det här seriens två mest underhållande lag, som spelar en fotboll som lockar mig att slå mig ner i tv-soffan även om jag inte råkar ha ett bra speltips på förhand. Men just den här gången finns det ett bra odds att ha som sällskap där i tv-soffan. Det skadar inte.

Atalanta har öppnat säsongen strålande och toppar Serie A efter att ha tagit full pott och fullkomligt öst in mål. Man har hela 13 gjorda mål framåt på tre omgångar, men har samtidigt släppt in fem mål. Det är uppenbart att den fotboll man spelar innebär en del risker, men den innebär också att man är livsfarliga och sylvassa framåt.

Atalanta har gjort minst fyra mål i samtliga tre matcher hittills. Nu är det kanske inte en så enorm målskörd som vi ska räkna med här, men det säger en hel del om vilken typ av fotboll som det här laget faktiskt spelar.

Målspelet är helt givet

Atalanta är alltså ett lag med en tydlig offensiv identitet, och egentligen kan man säga samma sak om motståndet för dagen. Napoli öser också in mål och har nu åtta gjorda mål på sina två spelade matcher under säsongsinledningen.

Napoli är dessutom ett givet hemmalag, där man vunnit sju av sina åtta senaste matcher i seriesammanhang. Dessutom har man på sina tio senaste matcher alltid noterats för minst två mål när det är match på hemmaplan som gäller.

Det mesta talar alltså för mål här, och den inbördes statistiken säger också att det är lag som brukar bjuda upp till dans. Jag räknar inte riktigt sommarens speciella, lätt avslagna möte efter att coronan brutit ut och Serie A var tillbaka på någon slags märklig sparlåga.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Casumo
Spelstopp: 15:00, lördag 17 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: