Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Napoli – Lazio 1/8: Tungviktsmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är inga dåliga lag som gör upp när Napoli och Lazio möts i den sista omgången av italienska Serie A lördagen den 1 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med en omgång kvar att spela av den italienska ligasäsongen finns det inte mycket som kan hända, utan egentligen alla delar av tabellen är redan avgjorda. Det mesta som nu ska spelas är av akademiskt intresse.

Men däremot kan det fortfarande hända saker längst upp i toppen, bakom suveräna Juventus som redan har vunnit guldet vill säga. Andraplatsen är up for grabs och det finns tre lag som faktiskt kan knipa platsen.

För Napolis del är det klart att det blir sjundeplatsen, och för SS Lazio kan en vinst göra att man slutar tvåa, eller minst trea. Just nu är man fyra och det spelar ingen större roll då det ger en plats i Champions League nästa säsong. Det har varit huvudmålet med säsongen sedan ligaguldet var kört.

Målskytten i fokus

Napoli har haft fördelen av att kunna spela med sitt starkaste lag i de flesta matcherna, men trots det har man visat prov på en lite svagare trend på slutet. Men för deras del är det alltså läge att få med sig så mycket positiv energi som det bara går från den här matchen inför nästa veckas utmaning. I det här fallet kommer man enkom få klara sig utan Kostas Manolas, i övrigt ska truppen vara fri från skador och andra anledningar till frånvaro.

I bortalaget däremot finns det ett par tunga spelare på skadelistan, men det är å andra sidan skador man har lärt sig hantera då de varit ganska långvariga. Senad Lulic, Lucas Leiva och Stefan Radu kommer inte att spela matchen mot Napoli heller.

Egentligen är det inget av lagen som brinner för att vinna den här matchen, men vi tror att Ciro Immobile återigen jagar mål att göra. Senast gjorde han ett mål och han är nu ett mål ifrån att komma upp och tangera rekordet i Serie A – det som Higuain har från 2016.

Ciro Immobile att inleda målskyttet spelas till 4,30 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ciro Immobile första målskytt
Odds: 4,30
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, lördag 1 augusti
TV: 
Stream: