Speltips Napoli Roma 5 juli 2020

Speltips Napoli – Roma 5/7: Fantastisk kvällsmatch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Napoli och AS Roma är huvudaktörerna i kampen om direktplatsen till Europa League via Serie A. Tillsammans sätter de punkt för helgens fotbollsfest och det med match på Stadio San Paolo. Vad landar det hela i? Se hit för speltips, odds och stream!

  Rygga vårt speltips hos bet365!

Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kampen om femteplatsen

De två senaste förlusterna – mot AC Milan och Udinese, båda med 0-2 – blev spiken i kistan för Roma. Det kommer inte bli en topp fyra-plats i serien. Istället ska de bevaka den femteplats som innebär en direktplats till Europa League.

Och vilka är det som flåsar dem närmast i nacken? Ja, just Napoli. De kommer från en förlust med siffrorna 0-2 i en av årets svåraste bortamatcher, mot Atalanta, men eftersom även Roma kommer från en torsk är skillnaden dem emellan alltjämt på tre poäng. Prestationen i den matchen fanns det emellertid en hel del positivt att hämta ur.

Med andra ord är det en oerhört betydelsefull match som väntar i samband med veckoavslutet. Avspark är 21:45 och hur du streamar matchen utan kostnad läser du mer om – här.

Ser vi till spelårets omvända match, i november månad 2019, var det Roma som vann efter en hektisk och irriterad historia. 2-1 skrevs slutsiffrorna på Stadio Olimpico i Rom. Tar de nya, viktiga poäng nu – eller får Napoli revansch? Svaret får vi alltså strax före midnatt!

Till matchen kommer Napoli till spel utan Kevin Malcuit samt David Ospina tillgängliga, då båda står som skadelistade. Roma fick Diego Perotti utvisad senast och han kommer få stå åt sidan tillsammans med skadeduon bestående av Pau López och Nicolo Zaniolo.


Något överviktat åt hemmalaget

Att Napoli levererat bättre än Roma efter uppehållet är odiskutabla fakta. Att förlora borta mot Atalanta är helt enkelt sådant som händer. Spelmässigt fanns det flera ljusglimtar och det är någonting att bygga vidare på.

Roma? Två raka plattmatcher. Hamnade helt fel när de i 0-1-uppförsbacke fick en man utvisad senast mot Udinese. Men här kommer chansen till revansch och vi vill absolut inte räkna bort deras chanser.

Visst, Napoli är en maktfaktor på Stadio San Paolo men utan röststyrkan från publiken minskar den faktorn möjligen något. Och i grund och botten är det två relativt jämnstarka lag som drabbar samman. Det kan enkelt avläsas i tabellen och ska värderas in i analysen.

Oddset 2,10 står den raka ettan i. Runt 20 punkter uppåt hade varit mer rimligt, rättvisande. Detta vill vi, såklart, utnyttja!

Spelet? AS Roma +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – till 1,86 gånger insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: AS Roma +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:45, söndag 5/7
TV: 
Stream: