Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Sassuolo 25/7: Måstematch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter den tunga förlusten sist måste Napoli ta tre poäng hemma mot Sassuolo lördagen den 25 juli 2020 i Serie A.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Serie A: Läs mer här!

Det har varit en speciell italiensk ligasäsong, och nu är det äntligen dags att ta den i mål. Det återstår tre omgångar att spela och det kommer minsann att bli spännande hela vägen in i mål. Den saken är säker.

Den här helgen är lite mer av en normal italiensk fotbollshelg med matcher koncentrerade främst till söndagen, men det finns tre matcher som sticker ut även på lördagen. Det finns stora förhoppningar om underhållning inför toppmötet mellan Napoli och Sassuolo.

Som det ser ut nu kan faktiskt gästerna ta sig förbi Napoli i tabellen innan den här säsongen är över, men det kommer inte att ske. Men det säger ändå någonting om hur jämnt det har varit utanför toppen med de allra bästa lagen. För där har Napoli inte varit.

Napoli försöker nu knipa en Europaplats – och för att den drömmen ska hållas vid liv måste man vinna lördagens match. Detta eftersom man förlorade senast, då Parma och Dejan Kulusevski blev för svåra.

Sassuolo å sin sida förlorade också, och i det fallet var det en annan svensk som satte käpparna i hjulet. Det var ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic som med sina två mål gav AC Milan en viktig trepoängare – och satte Napoli i ett prekärt läge som tvingar laget till att vinna resten av sina matcher. Förmodligen. Och det kanske inte ens räcker.

Målspel i Serie A

Napoli har en väldig förmåga att spela målrika matcher och inte minst på hemmaplan har det ofta blivit målrikt när man spelat den här säsongen. På slutet har man över 2,5 mål som ett gångbart spel i sina hemmamatcher. Det har suttit som en smäck sju gånger m. Då ska det också sägas att man har gjort minst två mål själva i sina sju senaste matcher på hemmaplan, så ofta är det deras förtjänst.

Just målspelet känns väldigt lämpligt inför just den här matchen av fler anledningar, och det är bortalaget Sassuolos tendens att också spela matcher med många mål. Det är över 2,5 mål som gäller som speltips och det har suttit i tio av de elva senaste försöken när Sassuolo – eller Sassarna som vissa svenskar också benämner laget – har spelat.

Det här och den trend som har funnits på slutet gör att vi kommer att landa i ett målspel även inför den här matchen.

Över 3 mål (asian) spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian)
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, lördag 25 juli
TV: 
Stream: