14 december 2019 Newcastle West Ham Speltips

Speltips Newcastle – Sheffield United 21/6: Turbulens igen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Newcastle kan få det tufft hemma mot fysiskt starka Sheffield United i omstarten av Premier League söndagen den 21 juni 2020.

  Rygga vårt spel från unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den som kan veta exakt vad som går att förvänta av de olika lagen i Premier League i det här skedet har sannerligen gjort läxan på ett imponerande sätt, men för vår del är det inte helt enkelt att ha koll på förutsättningarna.

Eftersom i stort sett alla spelare har fått spendera den senaste tiden inomhus – alltså i karantän och lockdown – har man inte kunnat träna kollektivt. Det har nog i många fall varit svårt att hålla igång den egna fysiken också, den saken är säker.

Det här gör att vi inte vet vad vi kan förvänta oss inför söndagens möte mellan Newcastle och Sheffield United, ett möte som dock kan bli ganska definierande för avslutningen på den här säsongen.

För det återstår nio omgångar och det är alltså en fjärdedel av säsongen. På så lång tid kan det faktiskt hända en hel del med tabellen, och den slutgiltiga bedömningen av olika lags säsonger kommer alltså att formas här.

Newcastle undviker botten

Med nio omgångar kvar att spela har Newcastle åtta poäng ner till nedflyttning och vill det sig inte riktigt illa ska det vara ett tillräckligt bra avstånd att ha med sig redan nu, för att inte behöva bli indragna i onödan. Men för deras del vore det bra med ett par vinster till.

Sheffield United å sin sida är det lag som har imponerat mest utifrån givna förutsättningar och inte minst förväntningar inför säsongen. Sheffield United har nu alla chanser att nå Europa inför nästa säsong, om man fortsätter på den här vägen.

Sheffield United ligger sexa i tabellen, men har inte mer än fyra poäng upp till fjärdeplatsen och Chelsea. I dagsläget är Manchester United bara en poäng före Sheffield United – vem hade kunnat ana det för ett par år sedan?

Sheffield United är ett hårt spelande lag som lägger mycket fokus på att inte släppa till onödiga chanser. Det känns som ett spelsätt som kan bära frukt mot ett ringrostigt Newcastle i det här läget.

Under 2,5 mål spelas till 1,55 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, söndag 21/6
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: