Speltips Inter Atalanta

Speltips Parma – Atalanta 28/7: Showtime igen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Dejan Kulusevski spelar mot sin tidigare klubb och Parma jagar en ny trepoängare innan man ska stänga ner den här säsongen. Vi rekar den 28 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det återstår två matcher att spela av den här italienska ligasäsongen, och som brukligt i det här skedet av säsongen finns det massvis med matcher som varken betyder någonting eller är särskilt roliga att titta på.

Men chanserna att vi åtminstone får lite underhållning inför tisdagens möte mellan Parma och Atalanta bör vara relativt goda, med tanke på att det här är två i grunden offensivt lagda lag. Det är också två lag som sällan kompromissar med sin spelidé, utan kör på den hela vägen ut och sen gör det absolut bästa av det.

Det som är den stora fördelen med Parma och deras sätt att spela är att flera offensiva spelare får fritt spelrum, och därmed kan blomma för fullt. En sådan är Dejan Kulusevski, som alltså kom till klubben på lån från Atalanta, men som nu tillhör Juventus och spenderar säsongen på lån från mästarklubben.

Låt oss anta att han gärna sätter ett nytt avtryck i den här matchen, och med tanke på att formen varit väldigt god på slutet vore det inte förvånande om han faktiskt gör det.

Vilka går för vinsten?

Atalanta har i det här läget inte mycket att spela för, men skulle kunna gå för att landa tvåa i tabellen. Om man avslutar säsongen med två raka vinster är chanserna goda att så blir fallet. Det är kanske inte det allra viktigaste nu – men låt oss anta att det är en liten morot.

Det allra viktigaste i det här skedet är dock att behålla formen så gott det går, och gärna vässa den lite ytterligare inför vad som komma skall. För det som komma skall är ju kvartsfinal i Champions League där man på riktigt har en god chans att ta sig vidare. Det skulle vara en härlig resa att följa, men den är i stort behov av god form.

I det första mötet mellan lagen vann Atalanta med hela 5-0 på hemmaplan, och vi tror nog att vi kan förvänta oss liknande målfabrikation här. Men rimligen mer utspritt på båda lagen. Det finns ingenting att förlora – och då är gasen i botten att föredra från båda håll.

Över 3,25 mål (asian) spelas till 1,79 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, tisdag 28 juli
TV: 
Stream: