Speltips Inter Sassuolo

Speltips Parma – Inter 28/6: Dejan Kulusevski i fokus

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Parma har varit starka under säsongen, men spelar nu hemma mot topplaget Inter i en tuff match söndagen den 28 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Serie A kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

För några månader sedan – eller egentligen ganska mycket mer än så med tanke på det stora uppehåll som nu har klarats av – spelade Parma borta mot Inter och gjorde då en strålande insats. Matchen i sig slutade 2-2.

En av spelarna som har imponerat stort under säsongen är svensken Dejan Kulusevski, som redan har kritat på för Juventus inför nästa säsong. Han ser ut att ha hittat formen igen efter att ha nätat ett vackert mål senast.

Nu ska Dejan Kulusevski och hans lagkamrater återigen spela mot Inter, men denna gång på hemmaplan. Det är inte konstigt att laget gäller som underdog på förhand, men ärligt talat finns det en del som talar på en ganska jämn historia.

Inter har haft en lite halvtung inledning eller omstart på den här senare delen av säsongen, och tappade exempelvis poäng hemma mot Sassuolo senast. Då släppte man in hela tre mål och nu ska man alltså möta en offensiv, bland annat med Dejan Kulusevski, som är väsentligt bättre än så. Det bådar inte gott.

Målspel i Serie A

Om vi ser till den här tabellen har Inter fortfarande chansen att blanda sig i striden om ligatiteln, men det gäller att inte låta tåget gå för långt och för snabbt nu. Det är åtta poäng upp till Juventus inför helgens omgång, och då återstår elva matcher att spela. Ingen större fara på taket, men det gäller att hänga med redan nu.

Därför blir mötet borta mot Parma extra viktigt. Rent av ett nyckelmöte inför fortsättningen, om vi ska se nyktert på situationen.

Parma har gjort det bra under året och har 39 poäng, vilket räcker till en åttondeplats och samma poäng som AC Milan. Vem hade kunnat ana det bara för ett par år sedan? Det händer saker. Just nu har man tre poäng upp till en Europaplats och det kan nog vara målet med avslutningen här.

Parma spelar alltid offensivt, och Inter ser lite skakiga ut just nu. Det öppnar för en riktig holmgång till match.

Båda lagen göra mål spelas till 1,89 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,89
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, söndag 28/6
TV: 
Stream: