7 februari 2020 Roma Bologna Speltips

Speltips Roma – Torino 17/12: Målspelet

Målspelet i fokus när AS Roma gäller som väldigt klar favorit hemma mot Torino i Serie A torsdagen den 17 december 2020.

Det krävs ingen matematikexamen för att räkna ut att toppstriden i italienska Serie A blir mer spännande den här säsongen än på många säsonger, med fler lag som har blandat sig i striden om Europaplatser, och en handfull lag som alla har en reell chans på ligatiteln.

Men med tanke på att det är så väldigt jämnt blir den period som nu väntar, med intensivt matchande och fokus på inhemskt ligaspel snarare än Champions League och Europa League, väldigt viktig för lagen. Nu behöver man komma in i ett stim och skaffa sig ett försprång om man vill vara med i racet.

Precis i den sitsen sitter nu den klassiska klubben AS Roma, som ligger på sjätteplatsen och har ett bra utgångsläge inför fortsättningen, men som behöver bibehålla ett högt poängsnitt för att inte tappa mark.

En vinst hemma mot Torino vore precis vad man behöver för att fortsätta på den inslagna vägen, men är det så enkelt som man tror?

Torino må vara ett lag för bottenstriden, men det är samtidigt ett lag som ofta gör sina röster hörda med mål i offensiven, men som släpper in för många, för enkla mål.

Vilket lag ska hålla tätt?

AS Roma tvingas nu formera en startelva som inte innehåller Bryan Cristante, som är avstängd inför den här omgången i Serie A. Dessutom har man potentiella nyckelspelare i Javier Pastore och Nicolo Zaniolo på frånvarolistan. Det är två spelare som hade kunnat vara väldigt bra för offensiven, men som varit borta länge, och kommer att fortsätta vara det.

Gianluca Mancini är inte heller redo för spel i hemmalaget, som inför den här matchen kommer med en trend på tre raka hållna nollor på hemmaplan. Det känns kanske som att man har hittat någon form av vinnande trend igen.

I bortalaget, som haft en direkt undermålig säsongsinledning med bara sex inspelade poäng hittills, finns Simone Verdi, Daniele Baselli och Cristian Ansaldi på skadelistan. Nu står laget på totalt en vinst på sina 16 senaste matcher i Serie A och vi får bara inse att det här inte är ett Torino som är på väg åt rätt riktning.

I för sig gör man en hel del mål och kanske är det ändå en sådan sak som kan tala för att Torino vänder på trenden i slutändan.

Båda lagen göra mål spelas till 1,57 gånger såsen hos Betway.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,57
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, torsdag 17 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: