Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Sampdoria – AC Milan 29/7: Zlatan tillbaka

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på bästa sändningstid och lär försöka leda sitt AC Milan till vinst borta mot Sampdoria den 29 juli 2020 i Serie A.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För många lag står det sedan länge klart att den här säsongen i Serie A inte gäller särskilt mycket längre, och ett sådant lag är egentligen Sampdoria. För deras del är det klart att man landar i mitten och att man inte behöver bekymra sig om någon bottenstrid så här på sluttampen av säsongen.

AC Milan hade hoppats på att kunna slåss om en plats till Champions League, men så har inte blivit fallet. Den svaga inledningen på säsongen försatte laget i en prekär situation som Zlatan Ibrahimovic bara delvis har kunnat rädda upp.

Med två omgångar kvar att spela av Serie A den här säsongen har AC Milan chansen att gå till Europa League, och det får man anse vara minsta möjliga för att på något vis göra det här resultatet till ett acceptabelt sådant.

Med två matcher kvar att spela har AC Milan en poäng ner till Napoli, och samtidigt har man fyra poäng upp till AS Roma som har direktplatsen till Europa League-gruppspelet. Förhoppningen är förmodligen att hålla Napoli bakom sig – och sen är det en bonus om man kan rubba AS Roma.

Sampdoria har samtidigt inte mycket att spela för, så AC Milan bör rimligen kunna gå för trepoängaren här.

Avslappnat målspel

Sampdoria har varit ett lag med ganska stora problem på skadefronten under säsongen, och såklart är även den svenske mittfältaren Albin Ekdal borta med en skada nu. Det är ingen ovanlig syn att se honom på skadelistan, men desto tråkigare för både laget och honom själv såklart. Det ska också sägas att Alex Ferrari och Bartosz Bereszynski inte kan spela på grund av sina skador. Morten Thorsby är, om det nu inte var nog med avbräck, inte heller med då han är avstängd.

AC Milan har haft en ganska skadeskjuten trupp under hela säsongen och det är inte utan att man ställer sig frågan hur laget tränar, hur man belastar sina spelare och hur väl tränade man är på ett individuellt plan. För som läget är nu är hela sex spelare borta och det är en klar nackdel för ett lag som nu verkligen måste vinna.

Andreas Conti, Alessio Romagnoli, Lucas Paqueta, Leo Duarte, Mateo Musacchio och Samu Castillejo kommer inte till spel i den här matchen. Det kan vi inte kalla någonting annat än avbräck. Däremot är Zlatan ibrahimovic med i matchen och vi alla vet svenskens betydelse för det här laget.

Båda lagen göra mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,66
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30, onsdag 29 juli
TV: 
Stream: