28 januari 2019 Empoli Genoa Speltips

Speltips Sassuolo – Genoa 29/7: Gör man jobbet?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Genoa vill gärna plocka en trepoängare, men Sassuolo borde göra jobbet och vinna hemma i Serie A onsdagen den 29 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med två omgångar kvar att spela av den italienska ligasäsongen finns det fortsatt en påtaglig risk att Genoa tappar sin status som Serie A-lag inför nästa säsong – eftersom man bara har fyra poäng ner till nedflyttningsplatserna och Lecce som ligger på den sista.

Det gör att det kan svänga när det finns sex poäng kvar att spela om – även om mycket ska till för att så ska bli fallet. Förmodligen är det redan klart – för Lecce måste vinna båda sina avslutande matcher – men det räcker med en vinst mot Sassuolo för att säkert ta det här i mål.

Sassuolo har gjort en bra säsong och har visat sig bara ett lag som hör hemma i toppen, men det finns ingenting att spela för nu.

Detta efter att Sassuolo tappat ordentligt i fart på slutet och nu kommer till den här matchen med fyra raka matcher utan vinst. Maximal poängskörd där och man hade faktiskt kunnat göra match av det där Europaracet. Senast föll Sassuolo med 2-0 borta mot Napoli, medan Genoa föll med hela 3-0 mot Inter.

Inget sprudlande match

Sassuolo har gjort som sagt gjort en väldigt bra säsong och kan vara relativt nöjda med sina prestationer sett över hela året. Men nu finns inte riktigt motivationen inför avslutningen på säsongen, då man egentligen inte har så mycket att spela för. Europaplatserna är inte längre inom räckhåll. Som om det inte vore nog med att den bristande motivationen kan bli en faktor ska man också formera ett lag som saknar flera av sina bästa spelare.

Om vi ser till skadelistan är sex spelare borta inför mötet med Genoa. Det rör sig om Filippo Romagna, Pedro Obiang, Gregoire Defrel, Vlad Chrisches, Mert Müldür och Jeremie Boga. Inte minst den sistnämndas frånvaro riskerar att påverka den offensiva slagkraften ganska ordentligt i fel riktning.

Genoa, som verkligen har mer att spela för och som inte har råd att ta med lättja på den här matchen, får formera ett lag utan fyra spelare som nu finns på skadelistan. Franscesco Cassata, Stefano Sturaro, Antonio Sanabria och Ivan Radanavonic kommer inte till spel.

Men nu är frågan om motivationen kan vara faktorn som ändå gör att matchen tippar lite åt gästernas fördel. Samtidigt måste hemmalaget ta det här på allvar – mot respekt för övriga lag i botten.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,65 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian)
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, onsdag 29 juli
TV: 
Stream: