Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips SPAL – AC Milan 1/7: Ångestmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AC Milan måste gälla som klar favorit borta mot SPAL i den italienska ligan Serie A, inför mötet mellan lagen onsdagen den 1 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Läs mer: Såhär streamar du matchen – utan kostnad!

Då är det åter dags för lite mitt i veckan-fotboll även från Italien, och det är ingen dålig match som vi sätter tänderna i den här onsdagen. SPAL behöver verkligen poäng i botten, och AC Milan försöker desperat blanda sig i toppstriden för att kunna nå Europaspelet som man suktar så efter.

AC Milan är en ständig besvikelse och den här säsongen är något slags klimax till det. Utan Zlatan Ibrahimovic, som däremot är tillbaka i träning med laget och finns med i matchtruppen nu, har man sett betydligt svagare ut. Men nu är den svenske stjärnan alltså tillbaka i truppen – och kanske även gör minuter här. Det kommer att vara en rejäl injektion.

Slutet på den här säsongen handlar om att försöka knipa en plats till Europa nästa säsong. I skrivande stund är det bara tre poäng upp, men då det är Napoli som gäller som främsta konkurrent ser det samtidigt ganska tungt ut.

SPAL har egentligen haft en tung säsong redan från början och det faktum att laget redan står på 20 förluster summerar egentligen säsongen allra bäst. Men viktigt att ha med sig är att man med tio omgångar kvar har chansen att rädda nytt kontrakt.

Det är bara åtta poäng upp till säker mark, och även om det är nästan 50 % av poängskörden hittills är det görbart. Det är inte omöjligt. Det går att hoppas på nytt kontrakt, helt enkelt. Men då behöver SPAL vända på den negativa trenden, göra fler mål (21 på 28 matcher) och samtidigt täppa till något bakåt. För som det ser ut just nu är det ett lag som är på tok för enkelt att slå.

AC Milan är ett bättre lag

AC Milan har faktiskt sett ganska okej ut efter omstarten, och har med sig två raka vinster i Serie A och ett bra resultat i semifinalen mot Juventus i Coppa Italia. Där åkte man visserligen ut, men att man nu har vunnit både borta mot Lecce med 4-1 och hemma mot AS Roma med 2-0 gör att det ser lite mer lovande ut.

SPAL däremot har två raka förluster, om än med helt okej insatser, och har därmed tappat mer mark i botten. Det var precis motsatt till vad man behövde göra med tanke på det utsatta läget i tabellen.

Här tycker vi att form och klasskillnad talar ganska ordentligt för bortalaget, och räknar därmed iskallt med en vinst för AC Milan.

AC Milan vinner spelas till 1,67 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner
Odds: 1,67
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, onsdag 1 juli
TV: 
Stream: