7 februari 2020 Roma Bologna Speltips

Speltips Torino – AS Roma 29/7: Sista stöten

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AS Roma behöver bara en trepoängare till för att vara helt säkra på att spela Europa League kommande säsong. Blir det vinst mot Torino den 29 juli 2020?

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allt som krävs för att den här säsongen ska tas i mål och sluta med åtminstone en säkrad plats till Europa för AS Roma är att man vinner någon av sina två sista matcher. På så sätt håller man såväl AC Milan som Napoli bakom sig hela vägen in i mål.

Men det har varit en speciell säsong och det som såg ut att kunna bli mer för AS Roma har nu i stället varit lite av en Europajakt, snarare än en titeljakt. Champions League har varit kört sedan ett par veckor tillbaka, och den bristande formen tidigt under säsongen har kostat chansen att spela i den finaste av turneringar till nästa säsong. Då kvittar det att man nu faktiskt ser ganska spetsiga ut.

Just nu står man på 19 vinster på sina 36 matcher i Serie A, och om vi har den siffran i ett vakuum är det alldeles för få vinster för att kunna mäkta med en titelstrid eller få spela i Champions League. Men egentligen är det stora problemet någonting annat och det stavas antalet förluster. Tvåsiffrigt till antalet redan nu och hela 48 insläppta mål. Det är lite för många om man ska mäkta med att konkurrera mot tuffa lag längst upp.

På onsdagskvällen, när AS Roma spelar sin näst sista match för säsongen, väntar Torino på bortaplan och det är alltid en tuff utmaning. Men en vinst är alltså det som krävs för att rädda säsongen och göra den acceptabel i slutändan.

Vad väntar i Turin?

Men vad är det då som väntar i Turin och vad kan man egentligen förvänta av Torino? Det här har överraskande nog varit ett bottenlag under säsongen och det beror på det stora antalet förluster. Förlust i mer än varannan match är lite för mycket om man ska vara nöjda med sin säsong, men med två matcher kvar att spela har man säkrat kontraktet och har sju poäng ner. Tack och lov för deras del.

Däremot finns det inte mycket i formen som är särskilt orligt. Man vann i för sig mot bottenkonkurrenterna Genoa och Brescia tidigare under månaden, men i övrigt ser det tunt ut. Så fort det är ett bättre lag på andra isdan har man fått det tufft.

AS Roma däremot har sett riktigt starka ut sedan omstarten och har nu hela fem vinster på sina sex senaste matcher. Det känns som att man tar en vinst här av bara farten – även om vinsten mot Fiorentina satt långt inne och blev omdiskuterad.

AS Roma att vinna spelas till 1,64 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AS Roma vinner
Odds: 1,64
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, onsdag 29 juli
TV: 
Stream: