2 september 2018 Torino SPAL Speltips

Speltips Torino – Parma 20/6: Ångest direkt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Torino går in i avslutningen på säsongen med stor press på sina axlar, och får det tufft hemma mot starka Parma den 20 juni 2020.

  Rygga vårt spel från unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte helt enkelt att veta vad man ska förvänta sig av varken lagen eller fotbollen generellt när den italienska ligan Serie A nu återvänder med full kraft under den här helgen.

Som bekant är det här ett av länderna som varit allra hårdast drabbat under pågående pandemi, och det har satt stora avtryck på den italienska befolkningen som har haft det tufft.

Om vi ska isolera oss till fotbollen har det också inneburit långa perioder av karantän för alla spelare, och det säger sig själv att det inte är optimalt för deras sätt att bygga en fysik. Nu ska man helt plötsligt spela tävlingsmatcher igen efter en så lång tid utan hård belastning. Det kan bli problematiskt.

På tal om problematiskt går Torino in i sluttampen på säsongen med press på sig, och det klassiska laget från Turin har bara två poäng till godo på nedflyttningsplatserna och Lecce som ligger bäst till där. Det kan alltså bli en tung sommar för deras del.

Parma är tuffa att slå

I den första matchen efter omstarten spelar Torino hemma mot Parma, ett synnerligen tufft lag att slå med tanke på att man haft en så stark säsong. För många svenskar är Parma lite av ett poplag efter den här säsongen, och då allra främst höstdelen då man var helt magiska.

Dejan Kulusevski är en av stjärnorna och hans poängskörd gör att man inte kan blunda för honom som spelare. Som bekant är han redan klar för Juventus, så rimligen är det en spelare att hålla koll på under lång tid.

Parma har varit ett målstarkt lag, men man är också ojämna och släpper in en del onödiga mål i matcher. Inte ett typiskt italienskt lag alltså. Torino å sin sida släpper in på tok för många mål, och det är förklaringen till att man har fastnat på den nedre halvan.

X2 spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, lördag 20/6
TV: 
Stream: