Speltips Inter Sassuolo

Speltips Verona – Inter 23/12: Måstematch

Hellas Verona smyger med i toppen, men får det tufft hemma mot serietvåan Inter i Serie A onsdagen den 23 december 2020.

I ett annat speltips inför den här intensiva speldagen i Serie A hävdade jag att det i praktiken finns åtta lag som finns med i striden om Champions League-platserna i den italienska ligatabellen. Men kanske är det lite taskigt mot ett visst Hellas Verona?

För faktum är att hemmalaget här, i mötet med serietvåan Inter, faktiskt inte har särskilt många poäng upp till Europaplatserna. Man må ligga nia i tabellen, men man är bara en poäng bakom ett lag som SS Lazio, och samma poäng bakom Atalanta. Faktum är att Hellas Verona bara har fyra poäng upp till en Champions League-plats just nu.

Med andra ord skulle Hellas Verona, med en vinst hemma mot Inter, kunna äta ikapp en del av det avståndet och blanda sig i den striden på allvar. Så kanske bör jag revidera vad jag sa och faktiskt inkludera Hellas Verona i toppstriden på allvar.

Det går väl att påstå att mötet mellan Hellas Verona och Inter blir en viktig värdemätare för just det. Om Hellas Verona kan göra ett bra resultat här, och en bra prestation, har man bevisat sig på den här nivån.

Det som oroar i Hellas Verona är att man har två raka poängtapp mot lag som man borde vinna mot och senast, borta mot formsvaga Fiorentina, kunde man inte vinna när en trepoängare hade gjort att man på allvar studsade upp i tabellen. En besvikelse. Men Hellas Verona har också bortavinster mot såväl Atalanta som SS Lazio från de senaste veckorna.

Inter då? Jo, man går väldigt starkt i ligaspelet och radar upp vinster. Nu har man sex raka trepoängare och med 32 gjorda mål är man det offensivt starkaste laget i hela serien.

Kan Hellas Verona ställa till det?

Den stora frågan inför det här mötet är om Hellas Verona har vad som krävs för att ställa till det. Med 12 insläppta är det bara Juventus som har visat upp en bättre defensiv under säsongsinledningen och det är en stor del av förklaringen till att Hellas Verona är ett topplag i år.

Däremot ska man ha med sig att Hellas Verona nu saknar Antonin Barak, som är avstängd och inte kan spela. Andrea Favilli, Samuel Di Carmine, Ronald. Vieira, Nikola Kalinic och Marco Benassi kan inte heller spela, men det ser ut att bli samma startelva som senast.

I bortalaget är Matias Vecino, Alexis Sanchez och Andrea Pinamonti borta. Inga spelare som man kan förvänta sig gör laget så där jättemycket bättre i mina ögon. Inga supertapp med andra ord.

Hellas Verona har ett stort psykologiskt underläge mot just Inter, som man ofta förlorar mot, och som Hellas Verona har 17 raka matcher utan vinst mot.

Nu är min känsla att det är Hellas Verona som kan sätta ton på matchen och få den lite mer målsnål. X (oavgjort) är ett spel som verkligen lockar till fina 4,20 gånger såsen hos Betway.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,20
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:30, onsdag 23 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: