Speltips AGF Århus – Odense 1/6: Viktiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AGF Århus har fortfarande chansen att nå slutspelsfasen av den danska ligan, men behöver avsluta säsongen starkt mot Odense BK den 1 juni 2020.

  Rygga hoS coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se Bundesliga kostnadsfritt hos ComeOnoch få 300% extra på din första insättning i välkomstbonus. Regler & villkor tillämpas.

Det är ett speciellt upplägg som nu väntar i den danska fotbollen, och som vanligt har man alltså en säsong som är uppdelad i två olika faser. Först ska det spelas en slags grundserie där alla 14 lag spelar mot varandra två gånger om. Därefter är det dags för slutspelet.

Det är såklart inte det allra klokaste upplägget som har passerat i fotbollsvärlden genom åren – eller det kanske mest är min personliga åsikt – men det gör ändå att matcherna lever på ett annat sätt. Huruvida det bara är till det sämre låter jag vara osagt, men det är åtminstone en viktig aspekt att ha koll på.

Just nu är AGF Århus och Odense BK två lag som båda hoppas få spela slutspelet, och för hemmalaget AGF Århus ser det klart mest lovande ut just nu. Med 41 poäng har man skaffat sig sex poäng ner till att missa slutspelsplatsen – och nu handlar det bara om att ta det här i mål när det bara återstår två omgångar av grundserien.

Men för ett lag som Odense BK ser det inte bara mörkt ut, utan det är redan kört. Däremot kan man inte heller ramla ur ligan, så i deras fall finns det inte mycket att spela om nu på slutet här.

AGF Århus vinner enkelt

Så, för att summera. Vad är det för läge vi har just nu?

Jo, på ena sidan kommer vi att ha ett AGF Århus som måste vinna matchen och som verkligen vill avsluta serien starkt för att påskynda processen inför slutspelet, då man måste vara i toppslag.

På andra sidan har vi ett Odense BK som i princip inte har någonting att spela för, som har vilat i flera månader och som helt plötsligt ska spela ett par sista omgångar för att avsluta säsongen. Utan motivation? Ja, den risken finns.

Därför känns det helt givet att det blir en vinst för hemmalaget AGF Århus här.

AGF Århus vinner spelas till 2,20 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AGF Århus vinner
Odds: 2,20
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:00, måndag 1/6
TV: 
Stream: