Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips AGF – Randers 28/5: Dansk omstart

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nästa fotbollsland att väckas till liv är Danmark och det med ett höjdarmöte mellan AGF och Randers under torsdagskvällen. Givetvis har Spelbloggare.se hittat ett speltips att sätta tänderna i inför matchen.

  Rygga vårt underspel hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Stream helt utan kostnad samt odds till matchenöppna ditt konto hos Unibet och få, via oss, en välkomstbonus om 500%. Regler & villkor tillämpas.

Comeback för Superliga

Danska Superliga gör comeback efter nästan tre månaders uppehåll. Först ut är alltså AGF och Rangers, som möter varandra inför tomma läktare på Ceres Park & Arena. En match med alla möjligheter att bli en kittlande såväl som sevärd historia, mellan två klubbar med målet att komma till Championshiprundan.

AGF har haft en mycket lyckosam säsong såhär långt och hittas på seriens tredjeplats, vilket i praktiken också är den bästa möjliga som kan nås. Däremot finns det en del hot underifrån och det är de som ska hållas på avstånd inför serieavslutningen.

Både AGF och Randers har matchen mindre spelad än resterande konkurrenter och för de senares del är det en match av stor betydelse eftersom en vinst skulle innebära att de landar på samma poäng som sjätteplacerade AaB, alltså på den sista av Championship-platserna. Ett bra resultat innebär med andra ord att de kan sätta dem under svår press – och även blicka vidare uppåt.

Inte förlorat på 12 inbördes möten

Vi ser mycket som talar för en skräll inför matchen och det är tveklöst att värdet finns på just Randers. Av flera anledningar.

Dels har Randers undvikit att förlora mot AGF i 12 raka inbördes möten, varav en vänskapsmatch, och spelårets omvända vann de med två mål mot noll. De har därutöver hunnit spela en match före omstarten, medan AGF helt riskerar sakna matchtempo.

Gästerna är den mer pressade parten och det faktum att matchen spelas inför tomma läkare innebär att hemma-/bortaplansfaktorn tonas ut något. Det är en del i det hela som vi misstänker att spelbolagen helt inte vägt in i förhandsanalysen.

Gillar Randers chanser här och vi spelar dem med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till oddset 1,88 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
för nya kunder hos bet365. Regler & villkor tillämpas. Se hemsidan för fler detaljer.

Annons:

Speltips:

Speltips: Randers +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, torsdag 28/5
TV: 
Stream: